Ότις Τουλ: Μαζί με τον εραστή του δολοφ@νησαν 100 ανθρώπους στην Αμερική – Αποκεφάλισε 6χρονο παιδί

Ότις Τουλ: Ο εραστή του Χένρι και τα φρικτά εγκλήματα τους!Ο Ότις Τουλ έμεινε στην ιστορία της Αμερικής ως ο άνθρωπος που με τον εραστή του Χένρι Λι Λούκας δολ@φόνησαν πάνω από 100 ανθρώπους στην Αμερική. Η αστυνομία έκανε πολύ καιρό να βρει αρκετά στοιχεία για πιστοποιήσει τις ομολογίες τους.

Ο Ότις Τουλ δεν δίστασε να αποκεφαλίσει 6χρονο παιδί. Οι συνθήκες, ο τρόπος που το έκανε καθώς και η μετέπειτα συμπεριφορά του στο παιδί, θα σας σοκάρουν. Έχουμε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν για σατανικά ζευγάρια που ο ένας βρίσκει στον άλλον τις ίδιε σαδιστικές ορέξεις.

Δείτε ακόμα Το έγκλημα στο Κολωνάκι και η καταδίκη του Θανάση Νάσιουτζικ.

Παρόλα αυτά αυτή η ιστορία μας σόκαρε πολύ. Ό Ότις Τουλ είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια και βίωσε ακραία κακ@ποίηση. Σίγουρα αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής του, όμως συνεπαρμένοι από το συναίσθημα, δεν μπορούμε να κάνουμε ψυχολογικές αναλύσεις. Νιώθουμε μόνο οργή. Διαβάστε παρακάτω: 

Λίγα λόγια για τον Ότις Τουλ

Ο Ότις Τουλ είναι ένας Αμερικανός κατά συρροή δολοφον@ς, εμπρηστής και κανίβαλος. Γνώρισε τον εραστή του Χένρι Λι Λούκας και μαζί έγιναν οι σατανικοί εραστές που αιματοκύλησαν την Αμερική. Ειδικά ο Ότις έμεινε στην ιστορία για τα φρικτά του εγκλήματα.

Αυτό που έκανε όλη την Αμερική να συγκλονιστεί ήταν η δολοφ@νία και ο αποκεφαλισμός ενός 6χρονου αγ@ριού. Αυτός ο διεστραμμένος άντρας μαζί με τον Χένρι Λούκας, συνεργάστηκαν και ομολόγησαν πάνω από 100 δολοφον@ες.Ο Ότις Τουλ Καταδικάστηκε για 6 από αυτές και λίγο πριν πεθάνει ομολόγησε και τις υπόλοιπες.

Τα νεανικά χρόνια του Ότις Τουλ

Ο Ότις Τουλ λοιπόν γεννήθηκε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα και τα παιδικά του χρόνια φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο γι’ αυτό που έγινε μεγαλώνοντας. Ο πατέρας του, τους είχε εγκαταλείψει και η μητέρα του, τον ανάγκαζε να φοράει γυναικεία ρούχα και τον αποκαλούσε Σούζαν, επειδή ήθελε να έχει κ@ρη και όχι γ@ο.

Ο Ότις ισχυρίστηκε πως η γιαγιά του ήταν σατανίστρια και τον είχε μυήσει σε διάφορες σατανιστικές τελετές, όπως αυτή του αυτο-ακρωτηριασμού και την τυμβωρυχία. Του είχε βγάλει μάλιστα και το όνομα “Το παιδί του Διαβόλου” .

Ο Τουλ είχε μία ήπια νοητική υστέρηση αφού ο δείκτης νοημοσύνης του άγγιζε το 75 και έπασχε επίσης από επιληψία. Είχε συχνές επιληπτικές κρίσεις. Όταν ήταν παιδί το έσκαγε από το σπίτι του και κοιμόταν σε εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ήταν κατά συρροή εμπρηστής από μικρός.

Όταν ήταν ακόμη νέος, ο Τοτλ είχε πέσει θύμα σ3ξουαλικής κακ@ποίησης και αιμομιξίας από συγγενείς και γνωστούς συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας του της αδερφής. Ο ίδιος υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να κάνει σ3ξ με έναν φίλο του πατέρα του όταν ήταν μόλις 5 χρονών.

Στην ηλικία των 10 συνειδητοποίησε ότι ήταν ομοφυλόφιλος και έκανε την πρώτη του ομοφυλοφιλική σχέση με ένα αγ@ρι της γειτονιάς του όταν ήταν 12 ετών.

Υποστήριξε πως η κακ@ποίηση του ξεκίνησε όταν αποκάλυψε πως είχε διαφορετική σ3ξουαλική ταυτότητα. Άφησε το σχολείο όταν ήταν στην ένατη τάξη και ισχυρίστηκε πως εκπ@ρνεύτηκε στην εφηβική του ηλικία.

Ότις Τουλ: Δολοφόνησε μαζί με τον εραστή του πάνω από 100 ανθρώπους στην Αμερική

Πως ξεκίνησε ο Τουλ να γίνεται ύποπτος για δολ@φονίες;

Ο Τουλ διέπραξε την πρώτη του δολοφ@νία στην ηλικία των 14 ετών. Το θύμα του ήταν ένας πλανόδιος πωλητής που προσπάθησε να τον β@άσει. Συνελήφθη για πρώτη φόρα τον Αύγουστο του 1965 σε ηλικία 17 ετών για λεηλασία. Δεν βρέθηκαν αρκετά στοιχεία για την ζωή του Τουλ μεταξύ του 1966 και του 1973.

Φημολογείται όμως ότι ζούσε στις Νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες και βιοποριζόταν από την π@ρνεία. Όταν ζούσε στην Νεμπράσκα αποτέλεσε έναν από τους κύριους υπόπτους για την δολοφ@νία της 24χρονης Patricia Webb το 1974.

Λίγο αργότερα εγκαταστάθηκε στο Μπούλντερ του Κολοράντο κι έναν μήνα μετά έγινε κύριος ύποπτος για την δολοφ@νία της 31χρονης Ellen Holman, η οποία δολ@φονήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1974. Μετά από όλες αυτές τις κατηγορίες αποφάσισε να γυρίσει στην πατρίδα του.

Στις 14 Ιανουαρίου του 1976 παντρεύτηκε μία γυναίκα 25 χρόνια μεγαλύτερή του προκειμένου να κρύψει τα ίχνη του. Η γυναίκα του όμως τον εγκατέλειψε μέσα σε μόλις τρεις μέρες, αφού αντιλήφθηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Πως γνωρίστηκε με τον Χένρι Λι Λούκας

Το 1976 ήταν που γνώρισε τον Χένρι Λι Λούκας. Έναν άλλον μανιακό δολφ@νο που μαζί αποτέλεσαν τους σατανικούς εραστές. Σύναψαν ερ@τική σχέση, β@αζαν τα θύματά τους, τα κακοποιο@σαν και στην συνέχεια τα σκ@τωναν.

Υποστήριξαν ότι μαζί είχαν αφαιρέσει την ζωή σε πάνω από 100 ανθρώπους. Παρόλα αυτά ο Λούκας αργότερα πήρε πίσω τις ομολογίες του αποκαλύπτωντας πως ο σκοπός των όσων είχε δηλώσει ήταν να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσής του στην φυλακή.

Χένρι Λι Λούκας ο εραστή του Ότις Τουλ που δολοφόνησαν μαζί πάνω από 100 ανθρώπους στην Αμερική

Τα εγκλήματα και η σύλληψή τους

Στις 4 Ιανουαρίου του 1982, έβαλε φωτιά στο σπίτι του 65χρονου George Sonnenberg στο Τζάκσονβιλ. Ο άτυχος 65χρονος έχασε την ζωή του μία εβδομάδα μετά εξαιτίας των τραυματισμών που υπέστη από την φωτιά. Ο Τουλ συνελήφθη τον Απρίλιο του 1983 για έναν άλλον εμπρησμό στο Τζάκσονβιλ και ομολόγησε την δ@λοφονία του Sonneberg.

Δήλωσε ότι είχαν ερ@τικές σχέσεις μεταξύ τους. Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση. Δύο μήνες αργότερα συνελήφθη και ο συνεργός του, ο Χένρι Λι Λούκας για παράνομη κατοχή όπλου. Τον Απρίλιο του 1984 ο Τουλ καταδικάστηκε σε θάνατο στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα για τη δολ@φονία του Sonnenberg.

Το ίδιο έτος, κρίθηκε ένοχος  και για τον στραγγαλισμό της 19χρονης Silvia Rogers τον Φεβρουάριο του 1983 στο Tallahassee της Φλόριντα. Καταδικάστηκε ξανά σε θάνατο. Παρόλα αυτά και οι δύο ποινές μετατράπηκαν αργότερα σε ισόβια κάθειρξη.

Χένρι Λι Λούκας ο εραστή του Ότις Τουλ που δολοφόνησαν μαζί πάνω από 100 ανθρώπους στην Αμερική

Η δολ@φονία του 6χρονου Adam Walsh

Στις 21 Οκτωβρίου του 1983, ο Τουλ ομολόγησε ότι σκ@τωσε τον 6χρονο Adam Walsh. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι πήρε τον Adam από έναν χώρο στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο Sears. Έδωσε στο παιδί καραμέλες και παιχνίδια και το παιδί το πλησίασε με χαρά.

Όταν ο μικρός ξεκίνησε να κλαίει όμως θέλοντας να γυρίσει σπίτι του, ο Τουλ τον χτύπησε στο πρόσωπο μέχρι που τον πήγε σε μία αγροτική περιοχή και τον αποκεφάλισε με μαχαίρι. Μάλιστα, ο φρικτός αυτός άνδρας δεν δίστασε να κρατήσει το κεφάλι του παιδιού μέσα στο αμάξι για μέρες, έχοντας ξεχάσει την ύπαρξή του.

Όταν το θυμήθηκε, το πέταξε σε ένα κοντινό κανάλι. Μπορεί ο κύριος ύποπτος για την δολ@φονία του παιδιού να ήταν ο Τουλ, όμως η υπόθεση έκλεισε μετά από 27 χρόνια στις 16 Δεκεμβρίου του 2008. Η απόφαση θεωρήθηκε οριστική μετά την κατάθεση της ανιψιάς του Τουλ, η οποία δήλωσε ότι ο θείος της, της το ομολόγησε πριν πεθάνει στην φυλακή.

Μέχρι τότε οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν παραπάνω στοιχεία εκτός από την ομολογία του. Ο Τουλ δεν δίστασε να ομολογήσει ότι την ίδια μέρα που αφαίρεσε την ζωή από το 6χρονο παιδί, δολοφ@νησε και την 46χρονη Joana Holter στο σπίτι της, χρησιμοποιώντας το ίδιο μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να αποκεφαλίσει τον Adam Walsh.

Η δολοφονία του 6χρονου Adam Walsh

Οι επόμενες ομολογίες

Στην δίκη του Τουλ κατέθεσαν ειδικοί ότι έπασχε από παρανοϊκή σχιζοφρένεια. Ενώ βρισκόταν στην φυλακή ομολόγησε άλλους 4 ακόμη φ@νους που είχε διαπράξει στο Τζάκσονβιλ με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 4 επιπλέον ποινές ισόβιας κάθειρξης.

Το 1984, ο Τουλ ομολόγησε δύο ανεξιχνίαστες μέχρι τότε δολ@φονίες στην Φλόριντα. Παραδέχτηκε ότι σκ@τωσε τον 18χρονο David Schallart στην Pensacola, της Φλόριντα. Το σώμα του βρέθηκε με πέντε τραύματα από σφαίρες στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού στις 6 Φλεβάρη 1980

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ομολογία του πυροβόλησε και την 20χρονη Ada Johnson στο κεφάλι σε ένα δρόμο έξω από το Fort Walton Beach, στην Φλόριντα αφού πρώτα την είχε απαγάγει. Στις 15 Σεπτεμβρίου του 1996 σε ηλικία 49 ετών απεβίωσε στο κελί του μετά από κύρωση του ήπατος.

Ότις Τουλ και Χένρι Λι Λούκας μανιακοί δολοφόνοι στην Αμερική

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

All photos via: mixanitouxronou.gr

 

 

 

 

Close