Κι όμως η αγαπημένη μας κούκλα η Barbie έχει επώνυμο! Ξέρετε ποιο είναι;

Barbie who? Εσύ γνώριζες ότι η αγαπημένη σου κούκλα έχει και επώνυμο!

Αδιαμφισβήτητα, ο κόσμος ξέρει πάρα πολλά στοιχεία για την Barbie. Άλλωστε, η θρυλική παιδική κούκλα που όλα τα παιδιά λατρεύουν πρωτοκυκλοφόρησε το 1959 από την αμερικανική εταιρεία παιχνιδιών, Mattel, έχει πάρει πολλές μορφές και έχει αλλάξει άπειρα επαγγέλματα! Για παράδειγμα, ξέρουμε πως όλα αυτά τα χρόνια έχει σύντροφο τον Ken, έχει σπίτια με πισίνες, τροχόσπιτα και μια τεράστια γκαρνταρόμπα!

Κατά καιρούς έχει υπάρξει πιλότος, δασκάλα, γυμνάστρια, χειρουργός, κτηνίατρος, αεροσυνοδός και κομμώτρια. Ο πατέρας της είναι ο George και μητέρα της είναι η Margaret, ενώ τα αδέρφια της είναι οι Skipper, Anastasia, Todd, Chelsea, Kelly και Kristine! Κάτι, όμως, που ποτέ δεν αναρωτηθήκαμε για την Barbie ήταν το επώνυμό της! Και πριν προλάβεις να επισημάνεις πως πρόκειται για μια κούκλα και για αυτό δεν έχει επίθετο, να σου αποκαλύψω πως η Barbie έχει επίθετο τόσα χρόνια και ποτέ, κανείς δεν το είχε καταλάβει! Και το όνομα αυτής; Roberts!
Μόλις πριν 10 ημέρες, στην Εθνική Γιορτή Αδερφών των Η.Π.Α., η αγαπημένη κούκλα Barbie “μοιράστηκε” στο λογαριασμό της στο Twitter μία φωτογραφία με τα αδέρφια της, ευχόμενη σε όλο τον κόσμο “Χαρούμενη Ημέρα Αδερφών από τις αδερφές Roberts”! Και κάπως έτσι, ο κόσμος έμαθε πως η Barbie δεν είναι απλώς Barbie, αλλά Barbie Roberts!

 

 

Πηγή: tlife.gr
Close