Ψάξου: Αν έχεις ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είσαι εξαιρετικά ευφυής!

Έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα για αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσαμε μειονεκτήματα! Αν είσαι ακατάστατος, αν είσαι μοναχικός τύπος, αν έχεις θυμό και τον εκφράζεις …βρίζοντας ή αν συνηθίζεις να μένεις ξύπνιος για πολλές ώρες δεν θα τα αποκαλείς «κουσούρια» αλλά ενδείξεις ευφυίας. Δεν το λέτε εσείς. Το λέει νέα έρευνα!

Δείτε ποιες άλλες συνήθειες δείχνουν ότι είσαι πιο έξυπνος από τον μέσο άνθρωπο:

1. Μένεις ξύπνιος μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

2. Βρίζεις, γενικά οι βωμολοχίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του λεξιλογίου σου.

3. Σου αρέσει να περνάς αρκετό χρόνο μόνος σου, γιατί έτσι έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς και να λάβεις τις καλύτερες αποφάσεις.

4. Σε εκνευρίζει εξαιρετικά ο ήχος που κάνει κάποιος όταν μασάει και κάνεις υπομονή ή απλά επιδεικνύεις το εύρος των γλωσσολογικών γνώσεών σου, χρησιμοποιώντας λέξεις παντός είδους.

5. Δεν φημίζεσαι για την σταθερότητα του χαρακτήρα σου. Τη μια μπορεί να γελάς με την καρδιά σου και την άλλη μπορεί να αρπαχτείς ή να κλάψεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

6. Η ακαταστασία είναι χαρακτηριστικό σου γνώρισμα. Λειτουργείς καλύτερα όταν όλα γύρο σου είναι άνω κάτω, καθώς θυμάσαι καλύτερα που έχει παρατήσει τα κλειδιά σου στο χάος, παρά όταν είναι όλα τακτοποιημένα.

7. Λατρεύεις να μιλάς στον εαυτό σου. Ναι, μπορεί οι υπόλοιποι άνθρωποι να νομίζουν ότι ζεις σε άλλον κόσμο, ωστόσο μιλώντας στον εαυτό σου οργανώνεις καλύτερα τις αρμοδιότητές σου.

 

Close