Ποια εικόνα είδες πρώτη; Δες τι φανερώνει για την προσωπικότητα σου

Τα τελευταία χρόνια τα ψυχολογικά test είναι ευρέως διαδεδομένα, τόσο στην επιστημονική κοινότητα όσο και στον χώρο του διαδικτύου. Βλέπετε, μέσα από αυτά μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για την προσωπικότητα μας, εμείς ή άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το εντυπωσιακό με τα ψυχολογικά test είναι ότι τις περισσότερες φορές, πέφτουν μέσα.

Παρακάτω σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε 3 ψυχολογικά test παρατηρώντας απλά 3 διαφορετικές εικόνες. Είστε έτοιμοι;

 

Τι είδατε πρώτο από όλα στη παρακάτω εικόνα;

Ποια εικόνα είδες πρώτη; Δες τι φανερώνει για την προσωπικότητα σου

Αν είδατε το πρόσωπο του παιδιού τότε σας αρέσει να σας φροντίζουν. Σας αρέσουν οι ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις, γι’ αυτό όσοι άνθρωποι έχουν έρθει στη ζωή σας έχουν μείνει για πολλά χρόνια. Στην οικογένειά σας, δεν έχετε τον ρόλο του “αρχηγού” αλλά του υποστηρικτή.

Αν είδατε την γυναικεία φιγούρα του δέντρου θέλετε να είστε πάντα στο επίκεντρο για την εξυπνάδα και το χιούμορ σας. Δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στην πνευματικότητα σας γι’ αυτό καταφέρνετε να τραβάτε πάντα τα βλέμματα πάνω σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είστε ιδιαίτερα επιλεκτική με τους ανθρώπους που να συναναστρέφεστε και παρόλο που είστε κοινωνική ύπαρξη, δεν έχετε κανένα πρόβλημα με την μοναξιά. Πολλές φορές, την επιζητείτε.

 

Τι βλέπετε στη παρακάτω εικόνα;

Ποια εικόνα είδες πρώτη; Δες τι φανερώνει για την προσωπικότητα σου

Αν είδατε δυο γάτες τότε είστε ένα ιδιαίτερα ξεροκέφαλο άτομο και ιδιαίτερα κοινωνικό. Δεν θέλετε να εξαρτιέστε από κανέναν – ακόμη και από αυτούς που αγαπάτε – και θα παίρναμε το θάρρος να σας χαρακτηρίσουμε “τυχοδιώκτες” της ευτυχίας και της επιτυχίας. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις και προτιμάτε να κάνετε σχέση από ασφάλειά, παρά από πάθος.

 

Αν είδατε έναν σκύλο τότε είστε ένα ιδιαίτερα ήρεμο άτομο που βάζει πάνω από όλα την οικογένεια και τους φίλους του. Δείχνετε υπομονή με τους ανθρώπους που αγαπάτε και είστε πάντα εκεί γι’ αυτούς, γι’ αυτό και όλοι βασίζονται πάνω σας αναζητώντας τις συμβουλές σας.

Τι βλέπετε στη παρακάτω εικόνα;

Ποια εικόνα είδες πρώτη; Δες τι φανερώνει για την προσωπικότητα σου

Αν βλέπετε μια αλεπού είστε αθεράπευτα ρομαντική και ονειροπόλα. Αντιμετωπίζετε την οποιαδήποτε δυσκολία με ψηλά το κεφάλι και γενναιότητα και με οτιδήποτε καταπιάνεστε, το κάνετε με αγάπη και μεράκι. Ευτυχής αισθάνεστε μόνο όταν είστε ελεύθερη και έχετε τον τρόπο να το καταφέρνετε αυτό, ακόμη και μέσα στο γάμο σας.

 

Αν βλέπετε ένα δελφίνι είστε ένα άτομο ιδιαίτερα παρατηρητικό που ξεχωρίζει από τους υπολοίπους για τον δυναμισμό και το πόσο σωστά ξέρει να χρησιμοποιεί τις λέξεις. Είστε ένα άτομο που όλοι το ξεχωρίζουν για την ενσυναίσθησή του και εξαιτίας της γοητείας σας, καταφέρνετε εύκολα να κλέψετε τις εντυπώσεις. Στον ρόλο του γονιού, ανταποκρίνεστε με πολύ μεγάλη επιτυχία και νιώθετε ολοκληρωμένη μέσα από αυτό.

Close