οπτική-ψευδαίσθηση-ποιον-αριθμό-βλέπετε-στην-εικόνα-

Ποιον αριθμό βλέπετε; Μία οπτική ψευδαίσθηση που έγινε viral. Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση έχει ρίξει το ίντερνετ και έχει γίνει viral. Εσείς ποιον αριθμό βλέπετε;

Τα τεστ είναι μία αγαπημένη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. Μία οπτική ψευδαίσθηση λοιπόν φαίνεται πως είναι το τεστ που έριξε το ίντερνετ αυτόν τον μήνα. Μία οπτική ψευδαίσθηση που καλεί τους ανθρώπους να πουν ποιον αριθμό βλέπουν.

Δείτε ακόμα 9 τεστ παρατηρητικότητας που πρέπει να βρείτε την λύση σε 7 δευτερόλεπτα

Εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την οπτική ψευδαίσθηση και σας καλούμε να πείτε στα σχόλια ποιον αριθμό βλέπετε. Έχετε καλή όραση και παρατηρητικότητα ή όχι; Θα το διαπιστώσουμε με αυτήν την οπτική ψευδαίσθηση. Διαβάστε παρακάτω:

Τί είναι η οπτική ψευδαίσθηση;

Η οπτική ψευδαίσθηση είναι η παραμόρφωση ενός πραγματικού εξωτερικού ερεθίσματος. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι είτε απλές είτε σύνθετες. Συγκεκριμένες στις απλές οπτικές ψευδαισθήσεις υπάρχουν μη σχηματισμένες οπτικές ψευδαισθήσεις και στοιχειώδεις οπτικές ψευδαισθήσεις.

Αυτοί οι όροι αναφέρονται σε φώτα, χρώματα, γεωμετρικά σχήματα και αντικείμενα παραμορφωμένα. Αυτά μπορούν να χωριστούν σε φωσφαίνια τα οποία είναι χωρίς δομή και φωτοψίες που είναι με γεωμετρικές δομές. Από την άλλη οι σύνθετες οπτικές ψευδαισθήσεις αναφέρονται επίσης ως σχηματισμένες οπτικές ψευδαισθήσεις.

Δείτε ακόμα 13 τεστ για να δοκιμάσετε την όρασή σας

Είναι καθαρές, ρεαλιστικές εικόνες ή σκηνές με ανθρώπους, αντικείμενα, ζώα ή μέρη. Σήμερα σας καλούμε να αναγνωρίσετε τους αριθμούς που βλέπετε ανάμεσα σε γκρι και μαύρους κύκλους.

 

 

 

 

 

Η απάντηση

Η απάντηση είναι ότι ο αριθμός που βρίσκεται κρυμμένος στην εικόνα έχει 7 ψηφία και είναι ο 3452839.

Διαβάστε όλα τα τεστ στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close