Ποιος κριτής από το MasterChef είσαι; Κάνε το test προσωπικότητας για να το ανακαλύψεις!

To reallity μαγειρικής MasterChef κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές από τον πρώτο χρόνο προβολής του. Οι τρεις κριτές φαίνεται πως μέσα από τον αυθορμητισμό, το χιούμορ και το…παρεΐστικο κλίμα που βγάζουν προς τα έξω, έχουν καταφέρει να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, κατάφεραν να σημειώσουν τεράστια ποσοστά τηλεθέασης στέλνοντας στον…ντάκο, τους ανταγωνιστές! Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι σίγουρα τρία από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz τα τελευταία χρόνια, με τον κόσμο να τους αγαπά τον καθένα ξεχωριστά, για διαφορετικούς λόγους.

Σίγουρα κάποιοι από εμάς έχουμε φανταστεί να τους γνωρίζαμε προσωπικά. Μερικοί πάλι, ίσως να ταυτίστηκαν τόσο πολύ μέσα από τα πρόσωπά τους, που να σκέφτηκαν ότι μπορεί άνετα να μπορούσαν να είναι κάποιοι…από αυτούς!

Πόσες φορές άλλωστε, δεν έχεις αναρωτηθεί ποσά κοινά μπορεί να έχεις με τους τρεις αγαπημένους κριτές; Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα test προσωπικότητας, για να ανακαλύψεις εσύ και η παρέα σου, ποιος από τους τρεις κριτές είσαι. Με ποιον έχεις τα περισσότερα κοινά; Ανακάλυψε το!

Close