Ψυχολογικό Τεστ: Τι είναι αυτό που φοβάσαι περισσότερο όταν ερωτεύεσαι

Ψυχολογικό Τεστ: Ο έρωτας, πέρα από τις πεταλούδες στο στομάχι και καρδούλες, φέρνει μαζί του και πολλούς φόβους και ανησυχίες. Ποιος λοιπόν είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης σου σχετικά με τα ερωτικά σου; Κάνε το παρακάτω τεστ και ανακάλυψε το.

Αδελφή της νύφης κατέστρεψε το τραπέζι του γάμου – Αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό

Δείτε ακόμα: Ψυχολογικό Τεστ: Αυτό που θα δείτε πρώτο στην εικόνα θα σας αποκαλύψει το καλύτερο χαρακτηριστικό σας

Ποιος είναι ο χειρότερος ερωτικός εφιάλτης σου; Δες την εικόνα και μάθε την αλήθεια

Όλοι έχουμε κρυφά όνειρα και εφιάλτες, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα. Και η ψυχολογία των ονείρων, εξαρτάται από την προσωπικότητα μας.

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης σου σχετικά με τα ερωτικά σου, είτε θα σου θυμίσει τον σύντροφο σου, είτε θα είναι το ακριβώς αντίθετο του. Είναι ένας άνθρωπος που θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό σου κι αξίζει την προσοχή και τον χρόνο σου, ή μήπως είναι προτιμότερο να ξανασκεφτείς τις επιλογές σου;

Δείτε ακόμα: Ψυχολογικό Τεστ: Τα μάτια δείχνουν πάντα την αλήθεια- Δες αυτό που θα διαλέξεις τί κρύβει

Μία ματιά στην παρακάτω εικόνα θα σου λύσει την απορία.

Ψυχολογικό Τεστ: Τι είναι αυτό που φοβάσαι περισσότερο όταν ερωτεύεσαι

Απαντήσεις:

Αν το πρώτο που είδες, είναι η γυναίκα, ο χειρότερος εφιάλτης σου είναι να χάσεις τον ύπνο σου για τον έρωτα. Κυριολεκτικά. Δεν θέλεις να κάθεσαι στο κρεβάτι το βράδυ και, αντί να κοιμάσαι, να αναρωτιέσαι τι να κάνει άραγε ο σύντροφος σου. Θέλεις τη σιγουριά.

Δείτε ακόμα: Ψυχολογικό τεστ: Το τεστ που θα σου αποκαλύψει τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρούσες ποτέ 

Αν είδες τα βουνά και τους στρατιώτες, αυτό που σε αγχώνει περισσότερο είναι η ανάγκη σου να είσαι αψεγάδιαστος, εμφανισιακά. Ξέρεις ότι κανείς δεν πρόκειται να σε χωρίσει επειδή δεν έφτιαξες τα μαλλιά σου ή επειδή μία μέρα δεν λούστηκες – το θέμα είναι ότι σε πιάνουν ανασφάλειες χωρίς λόγο. Χρειάζεσαι ανθρώπους που θα σε «ξεκλειδώσουν».

Αν, πάλι, το πρώτο που πρόσεξες είναι το άλογο, τρέμεις την απόρριψη. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να χαρεί τα όμορφα πράγματα που συμβαίνουν, γιατί δεν έχεις αφήσει πίσω σου τα φαντάσματα του παρελθόντος, και φοβάσαι μην πληγωθείς ξανά.

Διαβάστε όλα τα τεστ στο Daddy-Cool.gr 

Close