Ψυχολογικό τεστ: Το τεστ που θα σου αποκαλύψει τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρούσες ποτέ 

Αυτό το ψυχολογικό τεστ  θα σου αποκαλύψει τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρούσες ποτέ και σε κανέναν. Εξάλλου μια συγνώμη δεν είναι αρκετή. Το συγκεκριμένο τεστ είναι ικανό να προσδιορίσει τι δεν θα συγχωρούσες ποτέ με μεγάλη ακρίβεια. Τι λες θέλεις να μάθεις;;;

Ψυχολογικό τεστ: Το πρώτο ζώο που βλέπεις στην εικόνα σου αποκαλύπτει την πιο βαθιά σου ανασφάλεια

Τι πιστεύεις ότι δε θα μπορούσες να συγχωρήσεις ποτέ σε κάποιον; Τι είναι αυτό που θα σε έκανε να τραβήξεις ένα τεράστιο Χ και να διαγράψεις για πάντα κάποιον στη ζωή σου; Μπορεί να είναι ο σύντροφός σου ή ακόμα και ο κολλητός σου, αλλά αν πράξουν με αυτόν τον τρόπο, τότε δεν υπάρχει γυρισμός. Αν αμφιταλαντεύεσαι να απαντήσεις στην ερώτηση δεν πειράζει. Υπάρχει ένα απλό ψυχολογικό τεστ, το οποίο είναι ικανό να προσδιορίσει τι δεν θα συγχωρούσες ποτέ με μεγάλη ακρίβεια.

Δείτε ακόμα: Ψυχολογικό τεστ: Ανακάλυψε τις πιο κρυφές σου σκέψεις και όσα είναι βαθιά κρυμμένα στο υποσυνείδητο σου

Διάβασε την παρακάτω φανταστική ιστορία με τους 6 χαρακτήρες και ακολούθησε τις οδηγίες που θα σου δοθούν στη συνέχεια. Το πιο σημαντικό σε αυτό το τεστ είναι να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και να μη σκέφτεσαι δεύτερη φορά. Ας ξεκινήσουμε!

Ψυχολογικό τεστ: Το τεστ που θα σου αποκαλύψει τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρούσες ποτέ 

Η Ειρήνη είναι ένα κορίτσι που έχει σχέση με τον Ευγένιο εδώ κι έναν χρόνο. Και οι δύο τους αποφασίζουν να συζήσουν, μέχρι την στιγμή κατά την οποία, ο Ευγένιος βρίσκει τυχαία ότι η Ειρήνη τον έχει απατήσει με τον καλύτερό του φίλο, τον Γιάννη. Έξαλλος, ο Ευγένιος δεν ακούει κουβέντα και διώχνει με πολύ βίαιο τρόπο την Ειρήνη από το σπίτι του, η οποία παρεμπιπτόντως δεν έχει πουθενά να πάει.

Δείτε ακόμα: Ψυχολογικό τεστ: 11 ερωτήσεις που λένε πολλά για την προσωπικότητά σου

Τον ικετεύει για συγχώρεση, αλλά ο ίδιος φαίνεται να μη πείθεται και αφήνει την κοπέλα έξω στο δρόμο. Η απελπισμένη Ειρήνη καλεί τον Γιάννη, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί να εμπλακεί περαιτέρω και αρνείται να την βοηθήσει, βρίσκοντας χαζές δικαιολογίες.

Η Ειρήνη, αφού δεν της απομένει επιλογή, παίρνει τα πράγματά της και αρχίζει να περιφέρεται στους δρόμους. Η ατυχία της όμως δεν σταματά εκεί, καθώς σε ένα σκοτεινό σημείο του δρόμου, τραυματίζεται από ένα αυτοκίνητο, που το οδηγεί ο Γιώργος. Ο Γιώργος, μη έχοντας άδεια οδήγησης, αποφασίζει να φύγει μακριά από το ατύχημα.

Το ασθενοφόρο φτάνει με μισή ώρα καθυστέρηση και αφού η Ειρήνη μεταφέρεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ο γιατρός που βρίσκεται σε υπηρεσία, ο Αλέξανδρος, αρνείται να την κοιτάξει, αφού σε πολύ λίγο τελειώνει τη βάρδια του και αποφασίζει να φύγει, αφήνοντας την τραυματισμένη ασθενή για τον επόμενο γιατρό, τον Λευτέρη.

Ο γιατρός – Λευτέρης, ωστόσο, δεν εμφανίζεται στο νοσοκομείο γιατί είχε πιει παρά πολύ, το προηγούμενο βράδυ στον εορτασμό των γενεθλίων του ανιψιού του.

Δείτε ακόμα: Το ψυχολογικό τεστ με το ηλιοβασίλεμα που θα σου αποκαλύψει πολλά για τον εαυτό σου

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, η Ειρήνη πεθαίνει από εσωτερική αιμορραγία. Τέλος.

Ψυχολογικό τεστ: Αυτό που θα δεις πρώτο στην εικόνα θα σου αποκαλύψει ποια είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις στους άλλους

Τώρα τοποθέτησε τους 6 χαρακτήρες (Ειρήνη, Ευγένιο, Γιάννη, Γιώργο, Αλέξανδρο, Λευτέρη) ανάλογα με το πόσο φταίνε, ανάλογα δηλαδή με το επίπεδο ενοχής τους. Σημείωση: Τον βαθμό της ενοχής που θεωρείς εσύ, από την πρώτη μέχρι την έκτη θέση.

Ο κάθε χαρακτήρας συμβολίζει συγκεκριμένες ανθρώπινες πράξεις, σύμφωνα με το jenny.gr που η αλήθεια είναι, δεν τις συγχωρείς εύκολα. Στην πρώτη και τη δεύτερη θέση, τοποθέτησε αυτό που ποτέ δεν θα συγχωρούσες, στην τρίτη και τέταρτη θέση αυτό που θα συγχωρούσες μόνο υπό ορισμένες συνθήκες, και στην πέμπτη και έκτη θέση αυτό το οποίο θα συγχωρείς πάντα.

Δείτε ακόμα: Ψυχολογικό Τεστ: H οπτική ψευδαίσθηση που σας δείχνει πώς αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας  Τι βλέπετε;

Συμβολική σημασία των χαρακτήρων:

ΕΙΡΗΝΗ – μοιχεία

ΕΥΓΕΝΙΟΣ- σκληρότητα

ΓΙΑΝΝΗΣ – προδοσία

ΓΙΩΡΓΟΣ – δειλία

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – αδιαφορία

ΛΕΥΤΕΡΗΣ – ανευθυνότητα

Διαβάστε όλα τα τεστ στο Daddy-Cool.gr 

Close