Το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο δέντρο δείχνει τι άνθρωπος είσαι

Quiz: Δείξε μας πως στολίζεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να σου πούμε τι άνθρωπος είσαι .Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίζουμε κάθε Χριστούγεννα, αποτελεί από μόνο του, ένα στολίδι για το σπίτι μας. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, καλώς ορίζει τα Χριστούγεννα και ανεβάζει την ψυχολογία μας. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν είναι απλώς ένα διακοσμητικό χώρου.

Είναι ένα γιορτινό σημάδι για μία από τις αγαπημένες μας γιορτές: τα Χριστούγεννα. Όμως όπως και τα περισσότερα πράγματα γύρω μας έχουν βαθύτερα νοήματα. Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα στολίζουμε, σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Και το γούστο δείχνει από μόνο του, πολλά για το τι άνθρωποι είμαστε.

Δείτε ακόμα Τι χρώμα βλέπετε; Νομίζετε πως όλοι βλέπετε τα ίδια χρώματα

Έτσι ο στολισμός ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορεί να δείξει πολλά για τον χαρακτήρα σας! Έτσι συγκεντρώσαμε για εσάς 5 διαφορετικά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε ποιο είναι το αγαπημένο σας χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εμείς θα σας πούμε τι άνθρωπος είστε. Διαβάστε παρακάτω: 

Τι δείχνει το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου: Χριστουγεννιάτικο δέντρο με ζαχαρωτά

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο με ζαχαρωτά δείχνει ότι είστε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευαίσθητος. Σας αρέσει να κρατάτε τον ρομαντισμό σας στα ύψη. Ερ@τεύεστε και αγαπάτε με πάθος ενώ σε πολλές περιπτώσεις είστε αθεράπευτα ονειροπόλοι. Τόσο ονειροπόλοι που δεν είναι λίγες οι φορές που δεν ξεχωρίζετε το ψέμα από την αλήθεια.

Δεν είστε ψεύτες. Ίσα ίσα απεχθάνεστε στα ψέματα. Παρόλα αυτά, σας αρέσει να παραμυθιάζεστε. Είστε στήριγμα για τους ανθρώπους σας και όλοι θέλουν να μιλούν μαζί σας στα δύσκολα, αφού έχετε ένα μοναδικό ταλέντο να ηρεμείτε τους άλλους!

Τι δείχνει το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου: Χριστουγεννιάτικο δέντρο με ζαχαρωτά ψυχολογικό τεστ

Τι δείχνει το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου: Μαύρο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα μαύρα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι της μόδας. Αν σας αρέσει αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο λίγο παραπάνω από τα άλλα σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός και μοναχικός. Έχετε φίλους, όμως εμπιστεύεστε δύσκολα έναν άνθρωπο.

Όταν όμως ανοίγετε την καρδιά σας σε κάποιον, είστε ικανοί να δώσετε μέχρι και την ψυχή σας γι’ αυτόν! Είστε πολύ υποστηρικτικοί και δυναμικοί χαρακτήρες. Σε πολλές περιπτώσεις, φοβίζετε τους άλλους, αν δεν σας ξέρουν. Αυτό, διότι είστε απόμακρος και κλειστός άνθρωπος.

Τι δείχνει το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου: Μαύρο χριστουγεννιάτικο δέντρο ψυχολογικό τεστ

Τι δείχνει το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου: minimal δέντρο με ασημένια στολίδια

Είστε ένας άνθρωπος σικ! Έχετε πολύ φινέτσα και είστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι χαρακτήρες. Δεν σας αρέσει ο έντονος στολισμός, δεν σας αρέσει η έντονη διακόσμηση και ούτε εσείς είστε έντονοι άνθρωποι. Είστε χαμηλών τόνων, μιλάτε πάντα ευγενικά αν και έχετε έναν τρόπο να επιβάλλεστε στους άλλους.

Είστε μία προσωπικότητα με κύρος που αντιμετωπίζετε τους πάντες και τα πάντα με ψυχραιμία. Δεν νευριάζετε εύκολα όμως όταν το κάνετε, ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Μερικές φορές κρύβετε τα συναισθήματά σας, από φόβο μην καυγαδίσετε με άλλους ανθρώπους.

Τι δείχνει το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου: minimal δέντρο με ασημένια στολίδια ψυχολογικό τεστ

Τι δείχνει το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου: παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Είστε ένας άνθρωπος που αγαπάτε την παράδοση. Δεν σας αρέσει να ξεφεύγετε από τα καλούπια και δεν μπορείτε να έρθετε σε ρήξη με την κοινωνία. Σας αρέσουν τα συνηθισμένα. Δεν σας αρέσει να φεύγετε από το πρόγραμμα και να πειραματίζεστε. Δεν μπορείτε να πάρετε εύκολα ρίσκο στην ζωή σας.

Είστε πολύ αφοσιωμένος άνθρωπος με αυτούς που αγαπάτε και ξέρετε πως να κάνετε τον άλλον να νιώσει σαν το σπίτι του. Σας αρέσει να περιποιείστε τους άλλους και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που από μικρή ηλικία θέλατε να αποκτήσετε δικά σας παιδιά.

Τι δείχνει το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου: παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο  ψυχολογικό τεστ

Τι δείχνει το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου: Χριστουγεννιάτικο δέντρο με ασημένια στολίδια και στρας

Είστε ένας άνθρωπος δυναμικός που δεν μπορείτε να μην τραβήξετε τα βλέμματα της προσοχής όταν βρίσκεστε σε έναν χώρο! Μπαίνετε μέσα σε έναν χώρο και έχετε ένα μοναδικό χάρισμα να μαγνητίζετε τα βλέμματα! Κάνετε εύκολα γνωριμίες και φιλίες ενώ στην ερ@τική σας ζωή έχετε πολλές κατακτήσεις.

Είστε μία προσωπικότητα γεμάτη γοητεία. Έχετε έντονη την αίσθηση του χιούμορ ενώ σας αρέσει η χλιδή. Έχετε πολλά όνειρα για το μέλλον, σας αρέσει να ρισκάρετε και θέτετε τον πήχη πάντα ψηλά! Είστε αρκετά φιλόδοξος άνθρωπος.

Τι δείχνει το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου: Χριστουγεννιάτικο δέντρο με ασημένια στολίδια και στρας ψυχολογικό τεστ

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη 

Close