Σοκ : Έριχνε υπνωτικό στον καφέ  συναδέλφου της  για να τη διώξουν από την εταιρία

Η άτυχη γυναίκα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν έπεσε πάνω σε δέντρο με το αμάξι της.

Μια 53 άχρονη, η  Mariangela Cerrato, θα βρεθεί για 4 χρόνια στη φυλακή. Ο λόγος; Επί 9 ολόκληρους μήνες νάρκωνε την συνάδελφο της. Συγκεκριμένα έριχνε κάθε μέρα  στον καφέ της συναδέλφου της, βενζοδιαζεπίνες, ένα υπνωτικό με ηρεμιστικές ιδιότητες.

Ο λόγος σύμφωνα με το Sky News, ήταν ο φόβος της. Συγκεκριμένα φοβόταν πως θα την απολύσουν, αφού όπως έλεγε  η ίδια είχε ακουστεί πως η εταιρεία θα έκανε περικοπές. Και πίστευε πως αν βγάλει από τη μέση τη συνάδερφο, θα κρατήσουν αυτή.

Η ασφαλιστική εταιρεία στο Πεδεμόντιο που εργαζόταν η Cerrato, αρνείται το γεγονός αυτό. Μάλιστα υποστηρίζει πως ίσα ίσα, την περίοδο εκείνη η εταιρεία, όχι μόνο δεν θα έκανε περικοπές αλλά είχε σκοπό να προσλάβει και άλλο προσωπικό.

Ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας Cristiano Burdese, δήλωσε στη «La Stampa» πως το θύμα κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει όταν έπεσε με το αυτοκίνητο της  πάνω σε ένα δέντρο, ενώ παρατηρούσε πως τις ημέρες που δεν εργαζόταν ήταν μια χαρά. Έτσι κατάλαβε πως κάτι γίνεται στην εργασία της.

Δείτε επίσης : Τραγωδία: Νεκρό βρέφος εντοπίστηκε σε σκουπιδότοπο

Όταν έγινε το δικαστήριο το θύμα δήλωσε άρχισε πως υποπτεύεται τη Cerrato. Γιατί εκείνη την παρότρυνε πολλές φορές λεγόντας της να πιει όλο τον καφέ της στη δουλειά. Συγκεκριμένα της έλεγε : «Έλα»,  «θα σου φέρω εγώ έναν καφέ, τι κακό μπορεί να σου κάνει;».

Έτσι κάποια μέρα αποφάσισε να πάρει δείγμα από τον καφέ και να το πάει για εξέταση. Το αποτέλεσμα της εξέτασης  έδειξαν εξαιρετικά μεγάλα επίπεδα  από  βενζοδιαζεπίνη. Αυτή η ουσία βρίσκεται μέσα σε σκευάσματα όπως το Valium και το Xanax.

Έπειτα πήγε στις Αρχές όπου βιντεοσκόπησαν την Mariangela Cerrato και έτσι είδαν τη δράστιδα,  να βάζει το υπνωτικό στον καφέ του θύματος.

Προσοχή λοιπόν παιδιά ,την επομένη φορά που θα προσφερθεί συνάδερφος να σας κεράσει καφέ (πλακίτσα)

 

 

 

 

 

 

 

 

Close