Σοκ στα γεννητούρια : Η ερωμένη έβαλε φωτιά σε ζευγάρι στην Λάρισα

Την  χειρότερη εξέλιξη είχε η ομορφότερη ημέρα για μια νέα μητέρα η οποία γέννησε σε μαιευτήριο στην Λάρισα αφού λίγο αργότερα μετά την γέννα δέχτηκε ένα δώρο έκπληξη από την ερωμένη του άνδρα της!

Η απίστευτη ιστορία, που μονοπωλεί τις συζητήσεις στην πόλη και όχι μόνο, εκτυλίχτηκε στην κλινική όπου η γυναίκα γέννησε το μωρό της. Συγκεκριμένα, την ώρα που η ίδια και ο σύζυγός της έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας με την έλευση του νεογέννητου, αποφάσισαν να δουν από ποιους είχαν δεχτεί δώρα και λουλούδια, αφού το δωμάτιο είχε γεμίσει με γλάστρες, τσάντες και ανθοδέσμες.

Δείτε επίσης : Πέθανε μητέρα δύο παιδιών ενώ έκανε μπάνιο

Ωστόσο, μία από τις ανθοδέσμες σύμφωνα με την espressonews.gr έκρυβε ένα σημείωμα που έμελλε να αμαυρώσει το χαρμόσυνο γεγονός και να φέρει «σύννεφα» στην οικογένεια! Πρόκειται για μια κίνηση που δεν ήταν ούτε συμβολική ούτε γεμάτη αγάπη, αλλά είχε πρόθεση να στενοχωρήσει τη λεχώνα και να σπείρει τη διχόνοια στο ζευγάρι.

Όπως έγινε γνωστό, η καρτούλα που συνόδευε την ανθοδέσμη έγραφε τις καθιερωμένες ευχές, του τύπου «να σας ζήσει και να είναι ευτυχισμένο το παιδί σας, να το δείτε όπως ποθείτε», ωστόσο έκλεινε με την εξής φράση:

Δείτε επίσης : 10 περίεργα πράγματα για τα νεογέννητα που πρέπει να ξέρετε!

«Εύχομαι να ήμουν εγώ η μητέρα του παιδιού»! Μάλιστα, στην αρχή της φράσης ανέφερε το όνομα του πατέρα του βρέφους, πράγμα που έκανε τη γυναίκα να «παγώσει» και, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close