Πέθανε μητέρα δύο παιδιών ενώ έκανε μπάνιο

Πεθάνε μια μήτερα δύο παιδιών ξαφνικά από ανέυρισμα κάθώς έκανε μπάνιο. Η 54χρονη Σοφία Πολίτη, μητέρα δυο παιδιών από τη Πάτρα.

Η ατύχη μητέρα συμφώνα με το the best.gr, hταν εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Περιβόλα της Πάτρας. Η άτυχη γυναίκα μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι της μετά τη βάρδιά της. Έφυγε ξαφνικά μέσα στο μπάνιο του σπιτιού από ανεύρισμα. Όταν εντοπίστηκε δυστυχώς ήταν ήδη νεκρή. Η κηδεία της θα τελεστεί στις 11 το πρωί στα Βραχνέικα.

Δείτε ακόμη Φως στο τούνελ: Όλες οι εξελίξεις για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της .

Η ανακοίνωση του ΣΕΥΠ

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της Σοφίας Πολίτη, που έφυγε πρόωρα από ανεύρυσμα μετά το τέλος της βάρδιας της. Η Σοφία που εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ, υπήρξε μια εξαιρετική συναδέλφισσα που δεν αγαπούσε το άδικο.
Η πάντα χαμογελαστή Σοφία θα είναι πάντα στη σκέψη μας!
Καλό ταξίδι Σοφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close