Τα χείλη σας μαρτυρούν τη προσωπικότητα σας

       1.Τι είναι το τόξο του θεού Έρωτα; 

Ξέρετε πώς στη μέση πάνω στα χείλη σας, έχετε αυτό το  V – το μέρος όπου ξεφεύγει κάποιες φορές το κραγιόν σας και κάνει τα χείλη σας να φαίνονται άσχημα; Αυτή η διπλή καμπύλη σε αυτή τη περιοχή του στόματος  μπορεί να είναι πολύ σέξι και αισθησιακή. Αυτή η καμπύλη λοιπόν, στην πραγματικότητα ονομάζεται τόξο του θεού Έρωτα, επειδή αντιπροσωπεύει το πως έδειχνε το τόξο του Θεού Έρωτα ο οποίος αντιπροσωπεύει την αγάπη, ή όπως πίστευαν τουλάχιστον οι Ρωμαίοι.

      2.Που είναι η φυσική γραμμή των χειλιών;

Η φυσική γραμμή των χειλιών είναι κάτι που οι νέες γυναίκες έχουν ξεχάσει λόγω του υπερβαψίματος των χειλιών και των τάσεων Kylie Jenner. Αλλά η φυσική γραμμή των χειλιών είναι και στις δύο πλευρές του θεού Έρωτα. Είναι από τα κύρια πράγματα του δέρματος του προσώπου σας και των χειλιών σας.

       3.Ποιο είναι το δάκρυ του στόματος;

Όπως έχετε τόξο του θεού Έρωτα στο κέντρο του πάνω μέρος των χειλιών ,έχετε το δάκρυ στο κέντρο του κάτω μέρους του χειλιού σας. Αυτό ονομάζεται δάκρυ, γιατί για κάποιους ανθρώπους είναι τόσο υπερβολικό που στην πραγματικότητα μοιάζει με δάκρυ.

Δείτε ακόμη:Συμβουλές για τέλεια χείλη

       4.Ξέρετε τις άκρες σας!

Καλά όταν λέω άκρες εννοώ τη γωνία του στόματος. Αυτά είναι τα εξωτερικά άκρα του στόματος.

Τώρα τι σημαίνουν όλα αυτά τα σχήματα των χειλιών σας και τα σημεία αναφοράς; Γνωρίζετε οτι όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά στόματα. Και στο τέλος της ημέρας θα μπορείτε να πείτε πολλά για ένα άτομο χωρίς καν να το γνωρίζετε. Αν έχετε διαβάσει ποτέ γι ‘αυτό θα είστε σε θέση να πείτε πολλά για ένα άτομο, μόνο από το σχήμα των χειλιών του. Και στην ουσία από το σχήμα του κάθε στόματος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξέρετε για τί άτομο πρόκειται χωρίς να ανοίξει καν το στόμα του.

 Δεν το σκέφτηκα μόνη μου όλο αυτό. Πρόκειται για μια έρευνα που διεξήχθη από Κινέζους γιατρούς. Πρόκειται για μια μελέτη σχετικά για την ανάγνωση του προσώπου. Σε αυτή υπήρχαν πολλοί συμμετέχοντες (γύρω στους 3000). Και τα αποτελέσματα σχηματίστηκαν από τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το σχήμα του στόματός τους, την πληρότητα,το πώς ήταν τα περιγράμματα, αλλά και το μέγεθος στο σύνολό του. Αυτό είναι το είδος της προέλευσης της χαρτογράφησης του προσώπου. Και είναι αρκετά δημοφιλής πλέον να μιλάμε για το τι σημαίνει το κάθε στόμα ή τα μάτια ή το σχήμα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.
Στην κινεζική μελέτη εντοπίστηκαν 47 είδη στομάτων.

Αλλά εδώ θα μελετήσουμε τα πιο κοινά:

Γεμάτα χείλη

Υποθέτω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι ένα άτομο  είναι δύσκολο να αντισταθεί σε ένα άλλο που έχει μεγάλα πλούσια και πανέμορφα χείλη. Αυτές οι γυναίκες είναι συνήθως πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους. Επίσης είναι πολύ στοργικές και περιποιητικές με τους ανθρώπους γύρω τους και είναι πολύ αφοσιωμένες στο να είναι μητέρες. Είναι οι καλύτεροι φίλες που μπορείτε να βρείτε και θα σας υπερλατρεύουν. Και, επίσης, η μελέτη συμπέρανε  ότι τα φουσκωτά χείλη μιας γυναίκας είναι πιο παθιασμένα και πιο σέξι, σύμφωνα με τους άνδρες.

Δείτε ακόμη:Η νέα τάση στα χείλη.Black lips make up και tips για να πετύχεις το τέλειο dark look

Λεπτά χείλη

Πρόκειται για τον ακριβώς αντίθετο τύπο γυναίκας από οτι αντιπροσώπευαν τα προηγούμενα χείλη. Τα λεπτά χείλη συνήθως ανήκουν σε ανθρώπους που είναι μόνοι. Και παρόλο που μπορεί να έχουν χιλιάδες πραγματικούς φίλους με κάποιο τρόπο  παραμένουν πάντα μοναχικοί. Προτιμούν να είναι ανεξάρτητοι και πολύ διατηρούν και δε δείχνουν δημόσια τα συναίσθημα τους και δεν είναι στοργικοί. Έχουν καλό πράγμα για αυτούς είναι οτι είναι αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που θέλουν και συνήθως έχουν εκπληκτικά επιτεύγματα.

Πλατιά χείλη

Τα πλατιά χείλη στον προηγούμενο αιώνα, ήταν πολύ δημοφιλή και όλοι τα ήθελαν. Πρώτα απ ‘όλα, είναι σέξι. Στη συνέχεια, η γυναίκα με τέτοια χείλη μοιάζει να είναι πιο ζωντανή με έναν τρόπο, που όντως είναι. Οι γυναίκες με μεγάλη χείλη είναι γυναίκες της τέχνης. Συνήθως είναι καλλιτέχνες – φωτογράφοι, ηθοποιοί, ζωγράφοι, χορεύτριες και άλλα. Παρά το γεγονός ότι είναι καλοί σε πολλά πράγματα, δεν θα σας αφήσουν να το γνωρίσετε μέχρι να γίνουν τέλειες σε αυτό. Τους αρέσει να ηγούνται, και για αυτούς δεν έχει σημασία που; αν είναι η δουλειά ή οι φίλοι.

Δείτε ακόμη:Με ένα απλό τρικ, θα κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο μεγάλα

Σε σχήμα καρδιάς

Το σχήμα καρδιάς υπάρχει στις γυναίκες που έχουν ένα πολύ μεγάλο και όμορφο τόξο του θεού Έρωτα. Είναι κάτι που θα παρατηρήσετε σε αυτές με την πρώτη ματιά. Αυτές οι γυναίκες τείνουν συνήθως να φορούν κόκκινο κραγιόν και φωτεινά χρώματα. Καθώς πιστεύουν οτι τους φωτίζει. Οι γυναίκες με στόμα σχήμα καρδιάς  είναι πολύ κομψές και αγαπούν τη λαμπερή ζωή! Ωστόσο είναι πολύ ισχυρογνώμονες. Επίσης είναι πολύ τολμηρές και αποφασίζουν μόνες τους τι θέλουν από τη ζωή!!!

taxeilh-sas-martyroub-th-proswpikothta-sas_

Close