τεστ-παρατηρητικότητας-ποια-ζέβρα-κοιτάζει-την-κάμερα-

Τεστ: Ποια ζέβρα κοιτάζει την κάμερα στην φωτογραφία;. Μπορείτε να ξεχωρίσετε ποια ζέβρα κοιτάζει την φωτογραφία;

Σήμερα έχουμε για εσάς ένα τεστ παρατηρητικότητας που δεν ξεκίνησε σαν τεστ παρατηρητικότητας όμως κατέληξε έτσι. Ένας φωτογράφος που ειδικεύεται στις φωτογραφίες της άγριας φύσης από την πόλη Ναϊπούρ της Ινδίας μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μία φωτογραφία με ζέβρες στο Twitter.

Δείτε ακόμα 8 τεστ παρατηρητικότητας που μόνο λίγοι άνθρωποι μπορούν να λύσουν

Η φωτογραφία είναι πανέμορφη όμως ένα τυχαίο περιστατικό έκανε τις δύο ζέβρες να μοιάζει με μία. Έτσι το κοινό δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ποια ήταν η ζέβρα που κοιτάζει την κάμερα και ποια ήταν η ζέβρα που  πλησίασε τόσο κοντά στην πρώτη ζέβρα με αποτέλεσμα τα κεφάλια τους να ευθυγραμμιστούν. Εσείς τα καταφέρατε; Διαβάστε παρακάτω:

Τεστ: Ποια ζέβρα κοιτάζει την κάμερα στην φωτογραφία;

Ο Σάρος Λόντι είναι φωτογράφος που φωτογραφίζει εδώ και αρκετά χρόνια την άγρια φύση. Κατάγεται από την πόλη Ναϊπούρ της Ινδίας και τράβηξε μία φωτογραφία με δύο ζέβρες στο Ναρόκτης της Κένυα το 2019. Η φωτογραφία ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter τον Ιούλιο του 2020 από έναν φίλο του φωτογράφου.

Σύμφωνα με τον φωτογράφο:  «Φωτογράφιζα μια άλλη ζέβρα εκείνη τη στιγμή, όταν είδα αυτό το ζευγάρι να πλησιάζουν η μια την άλλη. Αναμένοντας κάποια αντίδραση κράτησα την κάμερά μου πάνω τους. Συνέχισαν να έρχονται πιο κοντά και τα κεφάλια τους ευθυγραμμίστηκαν, γεγονός που προκάλεσε μια οπτική ψευδαίσθηση».

Το αποτέλεσμα ήταν να να τραβήξει μία φωτογραφία σκέτο αριστούργημα, που από μία κοινή φωτογραφία άγριας φύσης μετατράπηκε σε τεστ που σπαζοκεφάλιασε όλο το διαδίκτυο. Κανείς δεν μπορούσε να ξεχωρίσει εύκολα ποια ήταν η ζέβρα που κοιτούσε την κάμερα και ποια ήταν η ζέβρα που απλά την πλησίασε πολύ κοντά.

Δείτε ακόμα 9 τεστ παρατηρητικότητας που πρέπει να βρείτε την λύση σε 7 δευτερόλεπτα

Ο φίλος του φωτογράφου λοιπόν αποφάσισε να μοιραστεί την φωτογραφία με τους χρήστες του Twitter και ξαφνικά η φωτογραφία έγινε τεστ που ακόμη και το 2022 διχάζει. Ποια ζέβρα λοιπόν κοιτάζει την κάμερα εξαρχής και ποια ζέβρα την πλησίασε τόσο πολύ που τα κεφάλια τους ευθυγραμμίστηκαν στον φωτογραφικό φακό;

 

τεστ-παρατηρητικότητας-ποια-ζέβρα-κοιτάζει-την-κάμερα-

Δείτε την δημοσίευση του φίλου του φωτογράφου:

Απάντηση

Η αριστερή ζέβρα κοιτούσε την κάμερα.

Διαβάστε όλα τα τεστ στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close