Θυμάστε την Σμαράγδα από το Εμείς κι Εμείς; Δειτε πως είναι σήμερα και τι κάνει

Θυμάστε τη Σμαράγδα από το Εμείς κι Εμείς; Δείτε πόσο έχει αλλάξει σήμερα, 25 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Όλοι αγαπήσαμε την τρελοπαρέα της σειράς «Εμείς κι Εμείς» που προβλήθηκε στο κανάλι του MEGA και κανείς δεν θα ξεχάσει τη γοητευτική Σμαράγδα που υποδύθηκε την σύντροφο του Βασίλη Κούκουρα. Ο λόγος για την Σμαράγδα Διαμαντίδου που μέχρι σήμερα παραμένει μια κούκλα.

Η πανέμορφη Σμαράγδα του «Εμείς κι Εμείς»

Θυμάστε την Σμαράγδα από το Εμείς κι Εμείς; Δειτε πως είναι σήμερα και τι κάνει

Δείτε επίσης : Αγγελική Ηλιάδη : Φανερά ενοχλημένη η τραγουδίστρια Για να δεις πόσο κακός είναι ο κόσμος

Η παρέα από το Μετς, αποτελούνταν από το Στέλιο και τη Μαρία, τη Νατάσσα, το Μάκη, το Βασίλη και τις αδερφές Αντωνία και Σμαράγδα, που έφεραν και την ξαδέρφη τους από το Κιλκίς, την Πόντια Παρθένα.

Η Σμαράγδα Λαζαρίδου ήταν η κοπέλα του άνεργου ηθοποιού Βασίλη και ζούσε μαζί με αυτόν και την αδερφή της, στο διαμέρισμά τους στην περιοχή του Μετς, επάνω από το σπίτι της Μαρίας και του Στέλιου και κάτω από το σπίτι της Νατάσας σύμφωνα με το athensmagazine.gr  .

Θυμάστε την Σμαράγδα από το Εμείς κι Εμείς; Δειτε πως είναι σήμερα και τι κάνει

Η Σμαράγδα ήταν η όμορφη και στιλάτη της παρέας και ενσαρκώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ηθοποιό Σμαράγδα Διαμαντίδου.

Σήμερα είναι 57 ετών και εξακολουθεί να είναι μια κούκλα!

Λίγα λόγια για την Σμαράγδα Διαμαντίδου

Θυμάστε την Σμαράγδα από το Εμείς κι Εμείς; Δειτε πως είναι σήμερα και τι κάνει

Δείτε επίσης : Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Όλγα Δαλέντζα

Η Σμαράγδα Διαμαντίδου γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1965 και εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Εμείς κι Εμείς”, είχε κάνει εμφανίσεις τη δεκαετία του ’90 στις σειρές “Απαράδεκτοι”, “Μάνα είναι μόνο Μία’ και Εκείνες κι Εγώ, ενώ ήταν πρωταγωνίστρια στις σειρές “Μπελάδες για δύο”, “Παράλληλοι Δρόμοι” και “Όλη η δόξα”… Όλη η χάρη… Τέλος, έπαιξε στη θρυλική …”Θηλυκή Εταιρεία” του Νίκου Περράκη.

Η Σμαράγδα εδώ και 25 σχεδόν χρόνια, απέχει από την υποκριτική, ενώ απέχει και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού διατηρεί μόνο Twitter το οποίο δε χρησιμοποιεί και πολύ συχνά αν κρίνουμε από τις δημοσιεύσεις της.

Τελευταία της εμφάνιση υπό τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν πριν 5 χρόνια, στην κηδεία της αγαπημένης της συναδέλφου και φίλης, Νατάσσας Μανίσαλη.

Σίγουρα, όμως, παραμένει μια κούκλα!

Close