Της αρνήθηκε να την βοηθήσει να μαζέψει το σπίτι και του ξερίζωσε τους όρχεις

Μια 40 άχρονη γυναίκα από την  Ρουμανία έκοψε με τα χέρια της  τους τους @ρχεις του συζύγου της την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο λόγος για την Marinela Benea από τη Ρουμανία που ζήτησε από τον άνδρα της να την βοηθήσει να συμμαζέψουν το σπίτι και εκείνος έκανε το λάθος να  αρνηθεί. Ο 39χρονος Ionel  από την Vaslui μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σκισμένους @ρχεις αφού η Marinela Benea τους τράβηξε με δύναμη και τους ξερίζωσε.

Ο άνδρας έκανε χειρουργείο με σκοπό να αποκατασταθεί η ζημιά και η κατάσταση του του άτυχου άνδρα παραμένει σταθερή. Αργότερα η  40χρονη Marinela δήλωσε πως δεν κατάλαβε πόση δύναμη έβαλε και πως του άξιζε να πάθει αυτό που έπαθε.

O Ionel έπινε κρασί και γύρισε σπίτι μεθυσμένος. Όταν είναι μεθυσμένος αλλάζει. Όλη νύχτα με ανάγκασε να έχω ανοιχτή τη φωτιά επειδή κρύωνε και το έκανα για να μη μαλώσουμε. Το πρωί τράβηξα τις κουρτίνες και του είπα να βγει έξω και να κάνει καμιά δουλειά ή τουλάχιστον να με βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού αλλά άρχισε να φωνάζει πως δεν δικαιούμαι να του δίνω εντολές.

Δείτε επίσης :Γονείς προειδοποιούν: Popcorn έστειλε το παιδί μας στο νοσοκομείο

Του είπα ότι δεν είναι άντρας και άρπαξα τους όρχεις του. Δεν ήταν λάθος μου που τραβήχτηκε και συνέβη αυτό. Σκέφτηκα ότι με λίγο πάγο θα λυνόταν το πρόβλημα αλλά επέμεινε να καλέσουμε ασθενοφόρο. Ήταν πολύ ενοχλημένος”.

O Ionel και η Marinela είναι μαζί  15 χρόνια και έχουν ένα γιò 15χρονων ο διασώστης Aurora Popa δήλωσε: “Ο άνθρωπος είχε μια σοβαρή ανοιχτή πληγή. Μας είπε ότι η σύζυγός του του είχε επιτεθεί επειδή δεν της έδωσε λουλούδια για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Έπρεπε να πάρω μερικά λουλούδια. Θα έπρεπε να ξυπνήσω νωρίτερα είπε ο Ionel και παραδέχτηκε το λάθος του, ενώ η σύζυγός του δήλωσε :Κάθε γάμος έχει τα σκαμπανεβάσματα του κρατώντας του ,κρατώντας του σφιχτά το χέρι.

Όπως και να χει η συμβουλή της ημέρας είναι: Άνδρες  ΒΟΗΘΑΤΕ  τις γυναίκες σας με τις δουλείες του σπιτιού για να μην έχετε ανάλογα αποτελέσματα…

 

Close