Το Viral  μήνυμα μαθήτριας που δίνει Πανελλήνιες προς τους ενοίκους πολυκατοικίας και οι απαντήσεις

Viral έχει γίνει το μήνυμα μιας μαθήτριας της Γ’ Λυκείου, που , όπως τα πιο πολλά παιδιά αυτής της ηλικίας τις τελευταίες ημέρες, διαβάζει  έτσι ώστε  καταφέρει να πετύχει τον  στόχο της.  Την πρόσβαση σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή.

Με τις Πανελλήνιες εξετάσεις να είναι προ των πυλών, οι μαθητές έχουν μπει στην τελική ευθεία ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτές. Με διάβασμα, υπομονή και επιμονή, οι υποψήφιοι καλούνται να αποδείξουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να περάσουν σε κάποια σχολή της αρεσκείας τους.

Η Χάιντυ είναι ένα κορίτσι που θα δώσει τον δικό της αγώνα στις Πανελλήνιες σύμφωνα με το newsbeast.gr . Μάλιστα, ένα μήνυμα που άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας της, αλλά και οι απαντήσεις που πήρε από τους υπόλοιπους ένοικους, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε επίσης : Φρίκη : Επιστάτης απήγαγε 12χρονο, ζήτησε 400.000 ευρώ και τον στραγγάλισε

Το viral μήνυμα της Χάιντυ γράφει «γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτυ την περίοδο 1-12 Ιουνίου, γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ».

Οι περισσότεροι ένοικοι έσπευσαν να ευχηθούν στο κορίτσι, γράφοντας πάνω στο χαρτί «καλή επιτυχία», «να σκίσεις», «κουράγιο». Για να της δώσει δύναμη, ένας από αυτούς της έγραψε «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι. Καλή επιτυχία».

Δείτε επίσης : Τι άλλο πια : Της είπε ότι είναι αστροναύτης και ζήτησε να του στείλει 30.000 ευρώ για να επιστρέψει στη Γη και να παντρευτούνε

Close