Τρίγωνο της Αλάσκας: Εξαφανίζονται χιλιάδες άνθρωποι μυστηριωδώς

Τρίγωνο Αλάσκας : Το καταραμένο τρίγωνο – πιο επικίνδυνο & από το Τρίγωνο των Βερμούδων .Κι ενώ όλοι έχουμε ακουστά το Τρίγωνο των Βερμούδων, το Τρίγωνο της Αλάσκας δεν το γνωρίζουν οι περισσότεροι από εμάς. Στο Τρίγωνο των Βερμούδων, εδώ και δεκαετίες καταγράφονται εξαφανίσεις ολόκληρων σκαφών.

Οι άνθρωποι όλου του πλανήτη, υποστηρίζουν. ότι αεροσκάφη και πλοία που έτυχαν να περάσουν από το Τρίγωνο των Βερμούδων, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στα σκοτεινά νερά και κανένα ίχνος τους δεν βρέθηκε πουθενά. Ούτε κάποιο σώμα ανθρώπου, ούτε κάποιο ναυάγιο, ούτε μερικές λαμαρίνες.

Δείτε ακόμα «Τα χέρια που του αντιστέκονται» : Ο στοιχειωμένος πίνακας που όποιος τον αγόρασε πέθανε

Κάτι, που να δείχνει ότι τα σκάφη και τα αεροσκάφη, πέρασαν κάποια στιγμή από εκεί.

Στο Τρίγωνο των Βερμούδων λοιπόν, λέγεται πως μία μυστηριώδη δύναμη, καταπίνει όποιον βρεθεί στο πέρασμά της, και δεν αφήνει κανένα ίχνος πίσω της.

Κι ενώ όλοι έχουν ακούσει αυτές τις ιστορίες με ένα μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού να τις πιστεύει ακράδαντα, για το Τρίγωνο της Αλάσκας δεν έχουμε συζητήσει τόσο όσο θα ‘πρεπε. Στο Τρίγωνο της Αλάσκας εξαφανίζονται μυστηριωδώς χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο! Γιατί;

Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για το Τρίγωνο της Αλάσκας. Που βρίσκεται; Υπάρχει λογική εξήγηση για τις χιλιάδες εξαφανίσεις ανθρώπων που καταγράφονται κάθε χρόνο; Η ζωή είναι γεμάτη μυστήρια κι εμείς θα ασχοληθούμε με ένα από τα μεγαλύτερα. Διαβάστε παρακάτω: 

Το ποικιλόμορφο και ανέγγιχτο τοπίο της Αλάσκας κρύβει ένα μεγάλο μυστήριο στα σωθικά του. Ένα μεγάλο μυστήριο που έχει προβληματίσει ακόμη και τις τοπικές αρχές και φυσικά έχει γεννήσει πολλές ιστορίας συνομωσίας.

Τρίγωνο της Αλάσκας

Photo via: diadrastika.com

Φαίνεται πως στο Τρίγωνο της Αλάσκας εξαφανίζονται άνθρωποι κάθε χρόνο με τρομερά υψηλά ποσοστά όπως υποστηρίζουν και οι LA Times! Συγκεκριμένα κατά μέσο όρο οι 5 στους 1.000 ανθρώπους που θα βρεθούν εκεί. Μάλιστα ακόμη και το Κράτος της χώρας έχει χαρακτηρίσει την περιοχή των εξαφανίσεων το Τρίγωνο της Αλάσκας.

Αεροπλάνα που περνούν πάνω από το σημείο πέφτουν, πεζοπόροι που αποφάσισαν να βρεθούν στο σημείο όπως και τουρίστες της περιοχής εξαφανίζονται άξαφνα στο αχανές τοπίο. Το Τρίγωνο της Αλάσκας εκτείνεται σε τέσσερις από τις πολιτείες της Αλάσκας.

Τρίγωνο της Αλάσκας

Photo via: newsbeast.gr

Περιλαμβάνει και μία μεγάλη έκταση γης από το Juneau και το Yakutat στα νοτιοανατολικά, την οροσειρά Barrow στα βόρεια και το Anchorage στο κέντρο του κράτους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία γηγενής φυλή της Αλάσκας που φέρει το όνομα Tlingit ζουν στο Juneau και έχουν ενσωματώσει το Τρίγωνο της Αλάσκας στην θρησκεία τους.

Σύμφωνα με αυτή την φυλή, ένα κακό πνεύμα που ονομάζεται Kushtaka και είναι μία διασταύρωση άντρα και ενυδρίδας, αιχμαλωτίζει ανθρώπους και κυρίως γυναίκες και παιδιά, που έχουν χαθεί. Τους οδηγεί με ψεύτικα κλάματα και κραυγές μακριά για να μην τους ξαναδεί ποτέ κανείς. Σκοπό έχει να τους πνίξει και να κλέψει την ψυχή τους.

Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν κακά πνεύματα στην περιοχή. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι άνθρωποι που εξαφανίζονται και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να αγνοούνται στην περιοχή, είναι σχεδόν τα διπλάσια σε αριθμό από αυτά του εθνικού μέσου όρου.

Κι ενώ σε μερικές περιπτώσεις, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δραπέτες ή άτομα που καταφέρνουν να γυρίσουν σπίτι τους, η Αλάσκα συνεχίζει να έχει το υψηλότερο ποσοστό αγνοούμενων που μέχρι και σήμερα αναζητούνται, χωρίς κανένα σημάδι τους.

Τι συμβαίνει με την Πυραμίδα της Αλάσκας στο Τρίγωνο;

Στις 10 Αυγούστου η Linda Moulton Howe μίλησε για πρώτη φορά για ένα πολύ περίεργο εύρημα που βρίσκεται στο Τρίγωνο της Αλάσκας. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μία ορατή πυραμίδα που βρίσκεται θαμμένη περίπου 50 μίλια από το Mt. McKinley. Υποστήριξε ότι η πυραμίδα βρίσκεται εκεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και θάφτηκε από αγνώστους.

Πυραμίδα στο Τρίγωνο της Αλάσκας

Photo via: diaforetiko.gr

Σύμφωνα με την ίδια η πυραμίδα της Αλάσκας είναι πιο μεγάλη σε μέγεθος από εκείνη του Χέοπα. Η συγκεκριμένη πυραμίδα αποτελούσε μυστικό μέχρι που το 1992 οι ειδήσεις στο “Κανάλι 13” αναφέρθηκαν στην συγκεκριμένη πυραμίδα, κάνοντας λόγο για μία υπόγεια πυραμίδα, μεγαλύτερη σε μέγεθος από αυτή του Χέοπα.

Στο συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων καλεσμένος ήταν και ο ένας συνταξιούχος στρατιωτικός.

Υποστήριξαν λοιπόν ότι αυτή η μυστηριώδης πυραμίδα που κατά το ήμισυ είναι θαμμένη φτάνει τα 1.150 πόδια σε ύψος. Αυτοί που πιστεύουν ότι στο Τρίγωνο της Αλάσκας, κυκλοφορεί μία κατάρα που εξαφανίζει ανθρώπους σε μερικές περιπτώσεις συνδέουν αυτή την κατάρα με την πυραμίδα που αναφέρουμε.

Είναι η πυραμίδα ο λόγος που μία κακή ενέργεια, ένα κακό πνεύμα, μία κατάρα ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, εξαφανίζει μυστηριωδώς ανθρώπους ή και ολόκληρα σκάφη που περνούν από το σημείο; Αν έχετε παραπάνω πληροφορίες μοιραστείτε τες μαζί μας!

Διαβάστε τις πιο περίεργες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close