Βασίλισσα-Ελισάβετ-Νοστράδαμος

Βασίλισσα Ελισάβετ:  Δείτε τι ανέφερε πριν από σχεδόν 500 χρόνια για το τέλος της βασιλείας της και για το θάνατο της και μάλιστα το έτος 2022

Για το 2022, οι «προφητείες» του Νοστράδαμου περιλάμβαναν μια παγκόσμια αναταραχή, με φυσικά γεγονότα, την έναρξη ενός νέου παγκόσμιου πολέμου και τον αποχαιρετισμό μιας βασίλισσας.

Δείτε ακόμη Nεο τροχαίο : Στο νοσοκομείο γνωστός Τραπερ

Αυτή την Πέμπτη πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου, μια από τις σημαίνουσες προσωπικότητες στην ιστορία του κόσμου κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα. Ο θάνατός της φέρνει στο νου μια προφητεία του Νοστράδαμου, πριν από σχεδόν 500 χρόνια, η οποία ανήγγειλε το τέλος του βρετανικού στέμματος.

Δείτε ακόμη Σοκαριστικό: Μαθήτρια κακοποίησε γατάκι για να κάνει την πλάκα της – Βίντεο

Για το 2022, οι «προφητείες» του Νοστράδαμου περιλάμβαναν μια παγκόσμια αναταραχή, με φυσικά γεγονότα, την έναρξη ενός νέου παγκόσμιου πολέμου και τον αποχαιρετισμό μιας βασίλισσας, που θα προκαλούσε παγκόσμιο χάος και διαμάχες για την εξουσία, καθώς και την πτώση ενός μετεωρίτη, οικονομική κατάρρευση και σεισμούς.

Στις αρχές του 2022, στο φόρουμ Above Top Secret, μια από τις πιο διάσημες εκδηλώσεις των συνομωσιολόγων, έγινε η εικασία ότι μια από τις προφητείες του Νοστράδαμου που δημοσιεύτηκε το 1555 θα ταίριαζε απόλυτα με τις στιγμές που ζει τώρα το βρετανικό στέμμα.

Δείτε ακόμη Αλλαγή ώρας: Το νέο σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι

Στο κείμενό του Century 8 Quatrain 97 ο Νοστράδαμος έγραφε: «Στο τέλος του πολέμου, οι μεγάλες δυνάμεις αλλάζουν. Κοντά στην ακτή γεννιούνται τρία όμορφα παιδιά. Θα καταστρέψουν τους ανθρώπους όταν ενηλικιωθούν. Θα αλλάξουν το βασίλειο και θα το δουν να μην μεγαλώνει πια».

Οι «ειδικοί» διαβεβαιώνουν ότι τα παιδιά αναφέρονται στους πρίγκιπες Ουίλιαμ, Ερρίκο και πριγκίπισσα Βεατρίκη, όλοι εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και του πρίγκιπα Φίλιππου. Ο πόλεμος θα είναι αυτός των Φώκλαντ το 1982. Περιέργως, επτά ημέρες μετά το τέλος της σύγκρουσης, η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας γέννησε τον Γουίλιαμ, τον πρωτότοκο της.

Δείτε ακόμη Επίδομα παιδιού: Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα – Πότε πληρώνονται την 4η δόση οι δικαιούχοι

Ενώ η ακτή θα μπορούσε να αναφέρεται στον ποταμό Τάμεση, ο οποίος διασχίζει το Λονδίνο, ή στον Ατλαντικό Ωκεανό, ο οποίος περιβάλλει το Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελεί κλειδί για τη βρετανική ταυτότητα, ως νησιωτική χώρα.

Δείτε ακόμη Έφυγε απο την ζωή η τραγουδίστρια και ηθοποιός Καίτη Θεοχάρη

Έτσι, η προφητεία θα προειδοποιούσε ότι, μετά το θάνατο της βασίλισσας, η βρετανική μοναρχία θα ήταν καταδικασμένη να εξαφανιστεί και, παρεμπιπτόντως, θα αποτελούσε πρόγευση ότι ο νέος βασιλιάς Κάρολος Γ’ δεν θα περάσει πολύ χρόνο στο θρόνο, λόγω της ηλικίας του, σύμφωνα με το protothema.gr ενώ ο διάδοχός του πρίγκιπας Γουίλιαμ θα μπορούσε να μετατρέψει το πολίτευμα σε μη βασιλευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία.

 

Close