Βόλος: Μητέρα θέλει να στείλει την κόρη της στο ψυχιατρείο γιατί τραγουδάει δυνατά

Βόλος: Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Μητέρα θέλει να στείλει την κόρη της στο ψυχιατρείο ο λόγος; Επειδή τραγουδάει δυνατά… Η κόρη θέλει να λάβει μέρος στο Fame Story.

Στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελίας βρίσκεται η υπόθεση της διαμάχης μιας 70χρονης μητέρας στο Βόλο που θέλει να κλείσει την 48χρονη κόρη της στο ψυχιατρείο.

Βόλος: Μητέρα θέλει να στείλει την κόρη της στο ψυχιατρείο γιατί τραγουδάει δυνατά

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: Οικογένεια αγόρασε αποθήκη και βρήκαν μέσα σε βαλίτσες διαμελισμένα πτώματα

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μεταδίδει το magnesianews.gr, η 48χρονη που αγαπά την μουσική, φέρεται να θέλει να λάβει μέρος στο «Fame Story» και τραγουδάει δυνατά μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να ενοχλεί τόσο την ηλικιωμένη μητέρα της όσο και τη γειτονιά.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Αυτή είναι η πιθανή αιτία θανάτου του άτυχου παιδιού 2 ετών απο την Αγία Τριάδα

Η ηλικιωμένη λόγω αυτής της κατάστασης κατέθεσε αίτημα ακούσιας νοσηλείας της κόρης της το Σάββατο. Έτσι οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όμως οι ψυχίατροι διέκριναν μια «παρέκκλιση», καθώς διαπίστωσαν ότι δεν παίρνει τα φάρμακά της και αποφάνθηκαν ότι η γυναίκα δεν πρέπει να νοσηλευτεί.

Ψυχιατρείο: Η 70χρονη κατέθεσε μήνυση εναντίον της κόρης της

Επιστρέφοντας στο σπίτι η 48χρονη είχε τη μουσική στη διαπασών, έτσι μετά από κλήση της 70χρονης, αστυνομικοί μετέφεραν ξανά τη γυναίκα στο Τμήμα, όπου διαπίστωσαν ότι είχε γίνει ακούσια νοσηλεία την προηγούμενη μέρα.

Βόλος: Μητέρα θέλει να στείλει την κόρη της στο ψυχιατρείο γιατί τραγουδάει δυνατά

Δείτε ακόμη Παρουσιάστρια έπαθε εγκεφαλικό ενώ ήταν στον αέρα (βίντεο)

Η 70χρονη φέρεται να δήλωσε στις αρχές να κλείσουν την κόρη της σε ψυχιατρείο και τους είπε ότι δεν τη θέλει στο σπίτι, ενώ μάλιστα στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση κατά της κόρης της, η οποία διανυκτέρευσε στην Αστυνομία.

Χθες η γυναίκα εμφανίστηκε με «κλειστή» από το δυνατό τραγούδι φωνή στην εισαγγελέα, που διέταξε προκαταρκτική, προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωση, καθώς η μητέρα της ζητά τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο και δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει για να μπει σε ιδιωτική δομή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close