Το ξέρατε οτι το καθημερινό χτένισμα σας δείχνει πολλά για εσάς;

Πάντα οι συνήθειές μας μπορούν να μαρτυρήσουν πολλά για εμάς. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμα και τα καθημερινά μας χτένισματα μπορούν να πουν πολλά, και να μαρτυρήσουν και καλά αλλά και κακά πράγματα για τον χαρακτήρα μας. Δηλαδή τα μαλλιά μας μπορεί να πουν πολλά για εμάς και εδώ σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε τι υποδηλώνει το χτένισμά σας για σας.

 

θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμα και τα καθημερινά μας χτένισματα μπορούν να πουν πολλά, και να μαρτυρήσουν και καλά αλλά και κακά πράγματα για τον χαρακτήρα μας.

Με βάση τα νούμερα της φωτογραφίας θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τι υποδηλώνει το κάθε χτένισμα:

kathimerino-chtenisma1_

1.  Είσαι ένα ρομαντικό άτομο και πολύ ανοιχτό σε νέες εμπειρίες. Βλέπεις μόνο τη θετική πλευρά σε κάθε πρόσωπο, και αυτός είναι ο λόγος που συχνά απογοητεύεσαι από τους άλλους.

2. Είσαι μια γυναίκα που πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου και δεν σε νοιάζει καθόλου η κριτική των άλλων. Δεν έχεις ανάγκη να έχεις πολλούς φίλους και θεωρείσαι από τις πιο πιστές φίλες.

 

3. Είσαι πολύ υπερήφανη  και θα πάντα προσπαθείς να επιτύχεις το σύνολο των στόχων σου, αγνοώντας όλες τις βαρετές ιστορίες που απλά δεν σου αρέσουν.

4. Είσαι μια γυναίκα-πολεμιστρια, και εκείνοι που δεν σε ξέρουν δεν έχουν ιδέα οτι είσαι μαλακή και τρυφερή. Είσαι επίσης έντιμη και δίκαιη, και γι ‘αυτό είναι εύκολο να σας ξεγελαστείς.

5. Είσαι ένα δημιουργικό άτομο με πλούσιο εσωτερικό κόσμο. Δεν σου αρέσουν οι βαρετές θέσεις εργασίας και λατρεύεις να ζείς με την τέχνη και τη δημιουργικότητα.

6. Μερικές φορές ενοχλείς πολλούς ανθρώπους με την ειλικρίνεια σου, αλλά είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους, όταν αυτοί χρειάζονται βοήθεια.

 

7. Είσαι ένας καλός παρατηρητής αλλά και πολύ καλός ακροατής, είσαι προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια και αυτό σε βοηθά να είσαι και ηγέτης.

8. Είσαι ένα ήρεμο άτομο και σε νοιάζει το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα, αλλά κανείς δεν πρέπει να σε ενοχλήσει. Είσαι ανοιχτόμυαλη και δεν μπορείς εύκολα να ξεγελαστείς.

Close