Ατομικό γιουβέτσι σε πήλινο με πλιγούρι και χωριάτικα λουκάνικα

Συνταγή για ατομικό γιουβέτσι σε πήλινο με πλιγούρι και χωριάτικο λουκάνικο. Εύκολο γιουβέτσι με λουκάνικα που μπορείτε να το φτιάξετε είτε σε ατομικές μερίδες σε πήλινο, είτε στο ταψί. Ιδανικό για όλη την οικογένεια, με υπέροχες μυρωδιές και γεύση!

Δείτε επίσης Μπιφτέκια κοκκινιστά με κριθαράκι σαν γιουβέτσι!

Εκτέλεση για το γιουβέτσι σε πήλινο

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα  λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και αχνίζουμε για 4-5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τις πιπεριές και το καρότο. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις βάζουμε μαζί με τον χυμό και το αλατοπίπερο.

Μεταφέρουμε σε γάστρα ή στα ατομικά πήλινα και προσθέτουμε 4 ποτήρια νερό και σιγοβράζουμε στο φούρνο για περίπου 40 λεπτα.

Το λουκάνικο ή το ψήνουμε ξεχωριστά η το προσθέτουμε με το φαγητό

*Υλικά  για 5 πήλινα ή για ένα ταψί φούρνου

Μαρινα ΜισαηλιδουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

γιουβέτσι σε πήλινο

Close