Ευκολη τουρτα σοκολατα με μπισκοτα!Μονο με πεντε υλικα

 

 

 

Υλικα 2 κουτιά σαντυγι 1  1/2 κουτι ζαχαρούχο γάλα 2 κουτιά μπισκότα  γεμιστα 3 κουταλιές σούπας κακάο 1 φλιτζάνι χλιαρό γάλα + λίγο λικέρ αν επιθυμούμε

Εκτελεση Σε ενα τσερκι  φτιαχνουμε τη βάση απο  μπισκοτα . Αφού τα βρέξουμε στο χλιαρό γάλα και μαλακώσουν φτιάχνουμε ένα ομοιόμορφο στρώμα. Στο multi ανακατεύουμε 1 ERMOL με 2/3 του κουτιού ζαχαρούχο γάλα και 3 κουταλιές σούπας κακάο – φτιάχνουμε τη γέμιση «σοκολάτα σεράνο». Στρώνουμε τη γέμιση σοκολάτας πάνω στα μπισκότα. Στρώνουμε πάλι  βρεγμένα στο γάλα μπισκότα πάνω στην πρώτη γέμιση. 5. Στο multi ανακατεύουμε 1 ERMOL με 2/3 του κουτιού ζαχαρούχο γάλα
Φτιάχνουμε έτσι μια άσπρη κρέμα ,και την στρώνουμε πάνω στα άλλα υλικά. Τελειώνουμε τη διακόσμηση με μπισκοτα . Βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες ή στην κατάψυξη για 1 ώρα (αν βιαζόμαστε) Το καλύτερο αποτέλεσμα το έχουμε μετά από 12-18 ώρες.