Σπιτική μαγιονέζα χωρίς αυγό
Τι χρειαζόμαστε:
150 γρ.σπορέλαιο
150 γρ. γάλα φρέσκο 1 κ.γ χυμό λεμονιού 1 κ.γ ξύδι 1/2 κ.γ αλάτι
Πώς το κάνουμε:
Χωρίς κάποια ιδιαίτερη σειρά, βάλτε όλα τα υλικά στο multi χτυπήστε τα για λίγα λεπτά . Αν σας ικανοποιεί η υφή της είναι έτοιμη. Αν την θέλετε ακόμη πιο κρεμώδη προσθέστε και τηνλιγο κορν-φλάουρ και χτυπήστε για λίγα λεπτά. Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε επίσης ένα κουταλάκι του γλυκού γλυκιά μουστάρδα ή καυτερή (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας), ένα κουταλάκι του γλυκού κέτσαπ ή σε αναλογία ένα και ένα κουταλάκι μουστάρδας και κέτσαπ.