Γλασο σοκολατας με δυο υλικα!

Γλασο σοκολατας με δυο υλικα!Ιδανικο για τα  κεικ σας, τα cupcakes και τα μπισκοτακια σας!!!!

Εκτελεση
Βαζετε την κρέμα γάλακτος να σιγοβράσει, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Ακριβώς  μόλις δείτε να εχει  σιγοβράσει, αφαιρέστε από τη φωτια και ριξτε τα κομματάκια σοκολάτας, στροβιλίζοντας το μπολ για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι σταγονες καλύπτονται.
2 .Βάλτε  το καπάκι  και αφήστε το να καθίσει ανενόχλητοι (χωρίς ανάμειξη)  για 5 λεπτά. Αφαιρέστε το καπάκι και περιστρέψτε τα τσιπ σοκολάτας με ένα σύρμα, αρχίζοντας από το κέντρο προς τα έξω  μέχρι να γίνει λείο. Θα μετατραπεί σε βελούδινη ganache μπροστά στα μάτια σας !!!! Μόλις είναι βελούδινη, αφήστε το μειγμα  να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου  για περίπου 15 λεπτά πριν να το ριξετε  πάνω στο  κέικ σας.
via

Stay…tuned…Γραφτείτε
στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!

 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με
συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close