Κι όμως, πόση νοστιμιά μπορούν να μαγειρέψουν δύο μονάχα καλά-υλικά! Το μυστικό της συνταγής, το βιολογικό ή ελευθέρας βοσκής κοτόπουλο που κάνει τον πιο πλούσιο ζωμό και ο χοντρός φιδές, που δεν θυμίζει αρρώστια, αλλά τη γεύση ενός υπέροχου, παραγνωρισμένου ζυμαρικού.
Υλικά
1 κοτόπουλο βιολογικό ή ελευθέρας βοσκής σε μερίδες
¾ από μια συσκευασία χοντρό φιδέ
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Δείτε επίσης: Πώς Αφαιρούμε Εύκολα το Περιττό Λίπος από το Φαγητό
Διαδικασία
Βάζετε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, τόσο όσο να το σκεπάζει καλά. Το βράζετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει.
Ρίχνετε τον φιδέ και τον μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσει. Θέλουμε μια πολύ χυλωμένη σούπα, οπότε αν περισσεύουν ζουμάκια, τα αφήνετε να εξατμιστούν. Σερβίρετε με λεμόνι και πασπαλίζετε με πιπέρι.
Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος