Υλικά

Ζύμη μπισκότου-κατά προτίμηση τα cookies on a stick Γλάσο σμάλτο ή όποιο προτιμάτε Σταγόνες σοκολάτας Smarties Χρώματα ζαχαροπλαστικής-προαιρετικά

Οδηγίες

Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο παχους 3-5 χιλ. και κόβουμε με οβάλ κουπ-πατ ή έναν κύκλο με ένα φλιτζάνι και ξανακόβουμε ένα ακόμη σαν μισοφέγγαρο.

Τα ενώνουμε δίνοντας σχήμα ψαριού.

Αφού ψηθούν καλύπτουμε με γλάσο λευκό ή χρωματιστό

Και συμληρώνουμε όσο το γλάσο δεν έχει στεγνώσει ματάκια-τις σταγόνες-και λέπια-smarties