ΥΛΙΚΑ
120 γρ. βούτυρο, κομμένο σε κομμάτια, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική η 1/2 Κούπα ζάχαρη
2 αυγά
2 βανίλιες
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις η 1,1/2 κούπες αλεύρι
1 κοφτό κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
100 γρ. σταγόνες κουβερτούρας ή σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια η τρούφα
150 γρ. μερεντα.
Δείτε ακόμα: Σούπερ μαλακά,μαστιχωτά Soft Kings Cookies από την Σόφη Τσιώπου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Σε ένα μπολ τοποθετείτε το βούτυρο και τη ζάχαρη και τα χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν και αφρατέψει καλά το μείγμα.
Δείτε ακόμα: Yπέροχος, πανεύκολος και γευστικότατος κορμός με cookies και παγωτό μπανάνα
Αναμιγνύετε το αλεύρι με το μπέικιν και τα προσθέτετε στο μπολ σταδιακά, λίγη ποσότητα τη φορά, συνεχίζοντας το χτύπημα μετά από κάθε προσθήκη μέχρι να ενσωματώνεται πλήρως.
Τέλος μέσα σε μικρο ταψάκι βάλτε λαδόκολλα προσθέστε το μισό μείγμα στο ταψάκι ρίχνετε μερεντα από πάνω και το άλλο μισό μείγμα…. και τέλος σπάστε μια κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια από πάνω η ακόμα και σταγόνες σοκολάτας και ψήνετε για 20 λεπτά.
Gogo Samiou -oiχρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα