Υλικά και Εκτέλεση
Βάζουμε 3 σειρές δηλαδή την μια πάνω στην άλλη στο τάπερ μουσκεύοντασ τα λίγο με λίγο γάλα μπισκότα πτι μπερ.
Κάνουμε μια κρέμα βανίλιας με 1 κιλό γάλα,6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και 100 γραμμάρια κορν φλάουρ και την ρίχνουμε πανω΄
Οπότε ξανά τοποθετούμε ξανά μπισκότα με τον ίδιο τρόπο και κάνουμε και μια κρέμα πορτοκαλιού:
Βάζουμε 3 φλιτζάνια τσαγιού πορτοκαλάδα στην κατσαρόλα με 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ανακατεύουμε και ρίχνουμε μέσα διαλυμένο 100 γραμμάρια κορν φλάουρ το οποίο διαλύσαμε σε μισό φλιτζάνι τσαγιού πορτοκαλάδα.
Οπότε μόλις πήξει το κατεβάζουμε και το ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα.
Μόλις κρυώσει το τοποθετούμε ψυγείο!
Tzeni Tsanaktsidou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.