Το γλυκό του ψυγείου έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα καλοκαίρια μας. Όπως και το ζελέ. Όταν, λοιπόν, συνδυάσετε αυτά τα δύο, θα έχετε ένα δροσερό αποτέλεσμα, ιδανικό για τις ημέρες του καύσωνα.
Υλικά
1 πακέτο έτοιμη σαντιγί (και τα 2 φακελάκια που περιέχει)
1 πακέτο ζελέ φράουλα (και τα 2 φακελάκια που περιέχει)
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
3-4 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
1 πακέτο σαβαγιαρ
Εκτέλεση
Απλώνετε τα σαβαγιάρ σε μία φόρμα και ετοιμάζετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ρίχνετε το ζελέ, όπως είναι ρευστό πάνω από τα μπισκότα και τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Φτιάχνετε τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες. Ρίχνετε το γιαούρτι και τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύετε με μία σπάτουλα.
Απλώνετε το μείγμα πάνω από το ζελέ, αφού πρώτα έχει πήξει.
Το βάζετε ξανά στο ψυγείο και το αφήνετε για 3 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά.
Δείτε εδώ περισσότερα γλυκά ψυγείου!
Πηγή: mothersblogΕιδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες