Άν έχετε μια κονσέρβα καλαμαράκια στο ντουλάπι πετάξτε την μέσα στο τηγάνι με τα παρακάτω υλικά και θα έχετε έναν μεζέ μούρλια!!!
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
ΥΛΙΚΑ
1 κονσέρβα καλαμαράκια
1-2 σκελ.σκόρδο
χυμό 1 λεμονιού
1/2 φλ.κρασί ότι να’ναι!
ρίγανη
αλατοπίπερο
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Βγάζω από τα καλαμαράκια το κοκαλό τους (αυτό το ναυλάκι) που έχουν.Την ψίχα την αφήνω.Εγώ βγάζω και το δοντάκι.Τα σουρώνω και τα ρίχνω σε ένα τηγανάκι με λίγο λάδι.Προσθέτω και το σκόρδο ψιλοκομμένο.Σωτάρω για 3 λεπτά σε δυνατή φωτιά και σβήνω με το κρασί και το λεμόνι,προσθέτω αλατοπίπερο και ρίγανη.Σερβίρω!
Οι Λιχουδιές της Σόφης
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος