Υλικά
6 πατάτες καθαρισμένες
Για τις sauce
6 κ.σ. μαγιονέζα
5 κ.σ. γιαούρτι
2 κ.σ. κέτσαπ
αλάτι
Για το γαρνίρισμα
2 φέτες βρασμένο αυγό
1 αγγουράκι σε ροδέλες
6 λωρίδες αγγουράκι
1 μικρό κομμάτι κόκκινη πιπεριά
Οι δυο άκρες από το αγγουράκι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 7-9 λεπτά.
Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Ανακατεύουμε τα υλικά της sauce και τη προσθέτουμε στις πατάτες.
Στρώνουμε τις πατάτες σε έναν δίσκο και στολίζουμε .
Στρώνουμε τις ροδέλες αγγουριού περιμετρικά
Βάζουμε τα αυγά για μάτια και προσθέτουμε ένα μικρό κομματάκι αγγούρι στο κέντρο.
Τα αγγουράκια για μουστάκια.
Τη πιπεριά για στόμα.
Την άκρη του αγγουριού για μύτη.
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις