Εύκολα -ατομικά- μπισκοτόγλυκα-

Εύκολα ατομικά μπισκοτόγλυκα. Συνταγή για εύκολα ατομικά μπισκοτόγλυκα  με 5 υλικά ,με μπισκότα πτι μπερ, κουβερτούρα, βούτυρο, φρέσκο γάλα και λιωμένη λευκή κουβερτούρα για επικάλυψη.

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν του αρέσει το μπισκοτόγλυκο  . Έτσι στις γιορτές του σπιτιού μας θα θέλαμε πολύ να κεράσουμε τους καλεσμένους μας αυτά τα Εύκολα ατομικά μπισκοτόγλυκα. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε πως μπορείτε να φτιάξετε Εύκολα ατομικά μπισκοτόγλυκα με 5 υλικά.

Εύκολα ατομικά μπισκοτόγλυκα με 5 υλικά , με μπισκότα πτι μπερ, βούτυρο, φρέσκο γάλα και κουβερτούρα κλασική ενώ στην επικάλυψη λευκή κουβερτούρα για απολαυστικές αντιθέσεις γεύσεων. Είναι ένα κέρασμα οικονομικό και λαχταριστό και όλοι θα σας ζητούν την συνταγή.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα Εύκολα ατομικά μπισκοτόγλυκα:

Εύκολα -ατομικά- μπισκοτόγλυκα-

Ένα εύκολο γλυκάκι που θα το λατρέψετε.

Εκτέλεση για τα Εύκολα ατομικά μπισκοτόγλυκα

Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα πτι μπερ με το χέρι και προσθέτουμε το βούτυρο, το φρέσκο γάλα και την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε τα υλικά μας με το χέρι και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Έπειτα παίρνουμε τον στίφτη για τα λεμόνια και βάζουμε πάνω του ένα κομμάτι μεμβράνης.

Εύκολα -ατομικά- μπισκοτόγλυκα-

Παίρνουμε λίγο λίγο από το μείγμα με τα μπισκότα και το πλάθουμε πάνω στον στίφτη μέχρι να πάρει το σχήμα. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα με τα μπισκότα. Βάζουμε τους κορμούς για άλλη μισή ώρα στο ψυγείο.

Δείτε ακόμα Νόστιμος κορμός σοκολάτας με ριγέ σχέδιο

Εύκολα ατομικά μπισκοτόγλυκα

Έπειτα λιώνουμε την λευκή κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Βουτάμε τους μισούς κορμούς μέσα στην λευκή κουβερτούρα για να δημιουργηθεί η επικάλυψη και τοποθετούμε τους κορμούς στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η κουβερτούρα.

Tips για τα Εύκολα ατομικά μπισκοτόγλυκα

Βάζουμε την μεμβράνη στον στίφτη για να βγαίνει πιο εύκολα το μείγμα αφού του δώσουμε σχήμα.

Εύκολα -ατομικά- μπισκοτόγλυκα-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Κατερινα Στεργιου

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close