Υλικά
1κιλό στήθος κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες ( πιο παχιές όχι όπως κόβουμε το κινεζικό)
Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Προαιρετικά 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Τρίμμα φρυγανιάς
Για τη sauce
2-3 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κ.γ. Κέτσαπ
Τι κάνουμε
Μαρινάρεις τις κοτομπουκιές στο γιαούρτι, στο οποίο έχεις ρίξει το αλατοπίπερο,τη πάπρικα και το σκόρδο και τα αφήνεις για μια ώρα στο ψυγείο.
Στη συνέχεια τα περνάς από τη φρυγανιά και τα ψήνεις στους 180 ο για 20´.
Φτιάχνεις τη sauce ανακατεύοντας τα υλικά μαζί και έτοιμο!Καλή όρεξη !!!!
Οι λιχουδιές της Εφης
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις