Φασολάκια με το κρέας!!! <3 Ένα φαγητό που μυρίζει «γιαγιά»
Υλικά:
800 γρ. μοσχαράκι άπαχο (χτένι/νουά/κιλότο)
1 κιλό φασολάκια πλατιά
2 κρεμμύδια ξερά
2 σκελίδες σκόρδου
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
σάλτσα τομάτας, περίπου 1 ½ νεροπότηρο
1 κ.σούπας πελτέ
½ ματσάκι μαιντανό
νερό ζεστό
Εκτέλεση:
-Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο, μέχρι να καλυφθεί όλος ο πάτος της.
-Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε στο λάδι. Μόλις γυαλίσουν, προσθέτουμε το μοσχαράκι και το θωρακίζουμε καλά.
-Στη συνέχεια, προσθέτουμε 1 λίτρο ζεστό νερό και σε μέτρια φωτιά το αφήνουμε να βράσει καλά, μέχρι να τσιμπιέται.
-Μόλις το κρέας μας φτάσει στο σημείο που θέλουμε, προσθέτουμε τα φασολάκια, το μαιντανό, τη σάλτσα τομάτας και τον πελτέ. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να μαγειρευτεί το φαγητό μας.
-Μόλις δούμε οτι το φαγητό μας έχει «πιεί» τα υγρά του και κοντεύει να μελινει με το λαδάκι του, αλατοπιπερώνουμε και κουνάμε κυκλικά την κατσαρόλα μας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε κουτάλα, μήπως μας σπάσει το κρέας μας.
igastronomia.com
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες