Συνταγή για Frosting βανίλιας!

 
Ιδανικο για τα Χριστουγεννιατικα cupcake μας!!!
 
Για το frosting βανίλιας

Υλικά

450 γρ. άχνη ζάχαρη
170 γρ.  Βιτάμ μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κ.σ. γάλα
½  κ.γ. εσάνς βανίλιας (ή σκόνη βανίλια διαλυμένη σε νερό)

Εκτέλεση

Χτυπάμε τη μαργαρίνη στο μίξερ μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή.  Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το γάλα και τη βανίλια και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές και κρεμώδες. Συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι το frosting να γίνει ‘αφράτο’ και απαλό σε υφή

Συνταγή για Frosting βανίλιας!

 


Close