Φτιάχνουμε τέλειο κέικ με σοκολάτα και...κρέμα γάλακτος!

ΚΕΪΚΑΡΑ!!!!Με κρεμά γάλακτος αντί για γάλα. Είναι αφράτο, με κομματάκια σοκολάτας και πολύ πολύ νόστιμο! Θα δείτε πως θα μοσχοβολήσει όλο το σπίτι και δεν θα μείνει ψίχουλο!

Εκτέλεση

Χτυπάω στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη καλά μέχρι να αφρατέψουν. Μετά ρίχνω τα ασπράδια από  αβγά και συνεχίζω να χτυπάω καλά μετά τους κρόκους . Ρίχνω 2 βανίλιες ύστερα ρίχνω την κρεμά γάλακτος  το ξύσμα και το χυμό από το πορτοκάλι όχι πολύ μεγάλο, τέλος σταματάω το μίξερ και ρίχνω σιγά σιγά τη φαρίνα (αφού την έχω κοσκινίσει πρώτα)ανακατεύοντας σιγά, σιγά με τη σπάτουλα. Και τέλος βάζω την τρούφα ή τις νιφάδες σοκολάτας. Βουτυρώνω και αλευρώνω μια φόρμα δακτυλίδι 28αρα πάρα πάρα πολύ καλά. Ρίχνω μέσα,το μείγμα μου ψήνω σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο στους 180 αντιστάσεις τελευταία σχάρα κάτω κάτω για 50 με 55 λεπτά……Καλή επιτυχία
(ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ).

Φτιάχνουμε τέλειο κέικ με σοκολάτα και...κρέμα γάλακτος!

Η συνταγή είναι της Εύη Ρουσσοπούλου

Close