ΓΙΑΟΥΡΤΕΝΙΑ ΛΑΓΟ-ΓΛΕΙΦΙΝΤΖΟΥΡΙΑ! Υπέροχη πασχαλινή συνταγή

Μια πολύ ξεχωριστή ιδέα και συνάμα υγιεινή αφού το βασικό της υλικό είναι το στραγγιστό γιαούρτι!
Μια λιχουδιά που σίγουρα θα εκτιμήσουν τα πιτσιρίκια μας κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα.
Ας αρχίσουμε όμως να οργανωνόμαστε

Θα χρειαστείτε:

Λαδόχαρτο για πατρόν
Ξυλάκια

Κόβουμε σύμφωνα με το πατρόν, όσα κεφάλια λαγών όσα και τα λαγό-γλειφιτζούρια που θέλετε να φτιάξετε.

bunny-head-template_89383

 

Βάλτε τα πατρόν σε ένα επίπεδο ταψί, το οποίο από κάτω έχετε στρώσει με λαδόκολλα. Βεβαιωθείτε ότι το ταψάκι σας χωράει στην κατάψυξη γιατί αυτό είναι που θα χρησιμοποιήσετε για να βάλετε τα παγωτό-γλειφιτζούρια στην κατάψυξη.

Βάλτε το γιαούρτι σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής (αν δεν έχετε κάτι τέτοιο, μην πολυσκοτίζεστε, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό νάιλον σακουλάκι του οποίου θα κόψετε μια από τις κάτω γωνίες ή ένα χωνί από λαδόκολλα)

Βάλτε μια στρώση γιαούρτι βανίλιας ώστε να καλύψει ολόκληρο το πατρόν σας.

Προσθέστε το ξυλάκι παγωτού και προσθέστε άλλη μια στρώση γιαουρτιού βανίλιας.

Σε μια άλλη σακουλίτσα βάλτε λίγο γιαούρτι με γεύση φράουλας και σχηματίστε το εσωτερικό των αυτιών και τη μύτη του λαγού.

Προσθέστε ζαχαρωτά για μουστάκια και ένα mini marshmallow, μοιρασμένο στη μέση για δοντάκια.

EasterYogurtpops4

τέλος προσθέστε καφέ καραμελίτσες για ματάκια.

Βάλτε τα παγωτό-γλειφιτζούρια στην κατάψυξη.

EasterYogurtPops2

πηγη:https://kitchenfunwithmy3sons.com/

το είδαμε στο newmommy.gr

Close