ΜΕ 5 ΥΛΙΚΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ
Υλικά για 4 ατομικά μπολάκια
1 κρέμα γάλακτος 200 ml
2 κ.σ ζάχαρη άχνη
1 κ.σ ουίσκι (προαιρετικά) ή χυμό
3 κουταλιές σούπας nutella
3 κ.σ γάλα εβαπορέ
Οδηγίες
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει , χωρίστε το μείγμα σε 3 μπολ.
Στο ένα μέρος ριξτε την ζάχαρη άχνη και το ουίσκι και βάλτε στο ψυγείο να παγώσει.
Στο δεύτερο ανακατέψτε με την nutella. Στο τρίτο ανακατέψτε το εβαπορέ.
Τοποθετείστε σε στρώσεις από 1-2 κουταλιές από κάθε μείγμα.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες