Γρήγορη τούρτα με μπισκότο και ινδοκάρυδο! Απλά αφρός!

ΥΛΙΚΑ:

2 πακέτα μπισκότα Παπαδόπουλου, πτι μπερ
100 γραμμάρια κορν φλάουρ,
1 λίτρο γάλα φρέσκο,
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη,
1 βανίλια
1 ΓΚΑΡΝΙ που περιέχει δυο φακέλλους, ινδοκάρυδο.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

Κάνουμε την κρέμα δηλαδή ζεσταίνουμε το γάλα με την ζάχαρη,ρίχνουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ,βανίλια μόλις λίγο πήξει κατεβάζουμε.
Στο κατάλληλο σκεύος μας σπάμε τα μπισκότα,ρίχνουμε μέσα την κρέμα,τα ανακατεύουμε το στρώνουμε ομοιόμορφα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Έχουμε χτυπημένη την σαντιγί στο ψυγείο στην οποία μέσα προσθέτουμε 50 γραμμάρια ινδοκαρυδο.
Την στρώνουμε πάνω στο γλυκό ομοιόμορφα,και τελειώνουμε με μπόλικο ινδοκαρυδο!

Tzeni Tsanaktsidou‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Close