ΥΛΙΚΑ:
2 πακέτα μπισκότα Παπαδόπουλου, πτι μπερ
100 γραμμάρια κορν φλάουρ,
1 λίτρο γάλα φρέσκο,
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη,
1 βανίλια
1 ΓΚΑΡΝΙ που περιέχει δυο φακέλλους, ινδοκάρυδο.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
Κάνουμε την κρέμα δηλαδή ζεσταίνουμε το γάλα με την ζάχαρη,ρίχνουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ,βανίλια μόλις λίγο πήξει κατεβάζουμε.
Στο κατάλληλο σκεύος μας σπάμε τα μπισκότα,ρίχνουμε μέσα την κρέμα,τα ανακατεύουμε το στρώνουμε ομοιόμορφα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Έχουμε χτυπημένη την σαντιγί στο ψυγείο στην οποία μέσα προσθέτουμε 50 γραμμάρια ινδοκαρυδο.
Την στρώνουμε πάνω στο γλυκό ομοιόμορφα,και τελειώνουμε με μπόλικο ινδοκαρυδο!
Tzeni Tsanaktsidou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες