Η ζαμπονοκασερόπιτα της τεμπέλας!
Υλικά:
1 ποτήρι γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 αβγά
2 κούπες αλεύρι
1/2 κούπα λάδι
τυρί
ζαμπόν
κασέρι (ανάλογα με την προτίμηση σας)
Σε μιά λεκανη ρίχνουμε τα αβγά το γάλα και το γιαούρτι και τα χτυπάμε ελαφρώς με το μίξερ χειρός.
Προσθέτουμε το λάδι και το αλεύρι και συνεχίζουμε να τα αναμειγνύουμε για 2-3 λεπτάκια .
Τέλος, ρίχνουμε το το υλικό που μας αρέσει, π.χ. κασέρι σε κομματάκια ή τυρί ή ζαμπόν και τα ανακατεύουμε όλα μαζι.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40-50 λεπτά στους 180c.
Καλή επιτυχία!
photovia pinterest
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις