Η ζαμπονοκασερόπιτα της τεμπέλας!

Η ζαμπονοκασερόπιτα της τεμπέλας!

Υλικά:
1 ποτήρι γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 αβγά
2 κούπες αλεύρι
1/2 κούπα λάδι
τυρί
ζαμπόν
κασέρι (ανάλογα με την προτίμηση σας)

 

Σε μιά λεκανη ρίχνουμε τα αβγά το γάλα και το γιαούρτι και τα χτυπάμε ελαφρώς με το μίξερ χειρός.

Προσθέτουμε το λάδι και το αλεύρι και συνεχίζουμε να τα αναμειγνύουμε για 2-3 λεπτάκια .

Τέλος, ρίχνουμε το το υλικό που μας αρέσει, π.χ. κασέρι σε κομματάκια ή τυρί ή ζαμπόν και τα ανακατεύουμε όλα μαζι.

Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40-50 λεπτά στους 180c.

Καλή επιτυχία!

photovia pinterest

Close