τουρτα με 3 μοναδες απο την αναστασια αναστασοπουλου
Υλικα για το παντεσπανι 2 φλυτζανες νερο 5 κουτ. της σουπας κακαο 2 κουτ. της σουπας ξυδι λιγο αλατι 1 κουτ. της σουπας σοδα 2 βανιλιες 2 κουπες φρουκτοζη 1 κουπα σπορελαιο φαριναπ οσο παρει τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα βάζουμε να ψηθούν στους 180 βαθμους περιπου μιση ωρα
για το σιροπι 1 φλυτζανα νερο 1 φλυτζανα φρουκτοζη 1 βανιλια τα βραζουμε για 5 λεπτα
για την κρεμα 3 μορφατ τα χτυπαμε με οση φρουκτοζη θελουμε (περιπου 3 κουπες) και 2 βανιλιες μιση την κανουμε με κακαο και μιση λευκη
το παντεσπανι το κοβουμε με κλωστη σε 3 στρωματα και στηνουμε την τουρτα
πανω πανω στην τουρτα χτυπάμε στο μουλτι μια μαρμελάδα φράουλα μηδενική με ενα κουταλακι νερο και ετσι τελειωνουμε την τουρτα !!