ΥΛΙΚΆ
500 γρ.ψίχα από καβούρι
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.γ. άνηθος ψιλοκομμένος
1/2 φλιτζάνι τρίμματα από άσπρο ψωμί
αλάτι, πιπέρι
λίγο νερό
ελαιόλαδο
Αλεύρι όσο πάρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε την καβουρόψιχα και τη βάζουμε σε μπολ με τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και τον άνηθο. Ανακατεύουμε και τα περνάμε από το μίξερ, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αδειάζουμε στο μπολ και προσθέτουμε το ψωμί 2 κουταλιές νερό και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε και το αλεύρι λίγο λίγο ανακατεύοντας με ένα κουτάλι -ποσότητα τόση όσο να σφίξουν και να πλάθονται-Αφήνουμε για 30′ στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα.
Στη συνέχεια τα πλάθουμε βρέχοντας τα χέρια μας, σε κεφτεδάκια τα περνάμε από το αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Ειδήσεις σήμερα
- Αστυνομικός της Βουλής : Μάνα και πατέρας δασκάλευαν τα παιδιά τους να μην αποκαλύψουν τίποτα
- Ζώδια : O Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο έως το 2044 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Άγιος Έρωτας : Ο Πατήρ Νικόλαος συνένοχος με τον Παύλο – Μαζί κοροϊδεύουν τη Χλόη
- Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κάνει τη λάθος κίνηση και απάγει την μικρή Αγγελικούλα και τη φυγαδεύει στην Αθήνα
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις