Κουλουράκια πλεξούδες με κανέλα και πορτοκάλι

Κουλουράκια πλεξούδες με κανέλα και πορτοκάλι

Εκτέλεση συνταγής:

Κόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και το βάζουμε στο μπολ μαζί με όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

Πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε μπαστουνάκια. Πιάνουμε το μπαστουνάκι από την μέση και στριφογυρίζουμε, το βάζουμε στην λαδόκολλα στο ταψάκι μας. Κάνουμε το ίδιο με όλα τα μπαστουνάκια.

Δείτε ακόμη Αυτά είναι τα 5 μυστικά για τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια!

Αναμειγνύουμε το αβγό με λίγο γάλα και αλείφουμε τα κουλουράκια μας.

Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε τα κουλουράκια μας στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.

Κουλουράκια πλεξούδες με κανέλα και πορτοκάλι

 

Close