ΥΛΙΚΑ
100γρ λάδι 100γρ βούτυρο γάλακτος 30γρ LA MIA STEVIA κρυσταλλική σε αναλογια 1:3 ( 1 κουτάλι στέβια=3 κουταλια ζάχαρη) 1 βανίλια 100 γρ καβουρδισμένα αμύγδαλα 350γρ φαρίνα ολικής 25 γρ κονιάκ μιά πρέζα αλάτι
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
Αμυγδαλόσκονη 100 γρ αμύγδαλα άσπρα + 1 κ.γλ la mia stevia περασμένα στο μούλτι να γίνουν σκόνη και ανθόνερο
Δείτε ακόμα: Οι τέλειοι Σμυρνέϊκοι Κουραμπιέδες αμυγδάλου
Σε ένα μπόλ βάζουμε το λάδι,το λιωμένο βούτυρο,την στέβια και χτυπάμε με το σύρμα πολύ καλά Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά με τελευταία την φαρίνα και τα χοντροκομμένα και ελαφρώς καβουρδισμένα άσπρα αμύγδαλα Ζυμώνουμε έως να γίνει μια σφιχτεί ζύμη.
Πλάθουμε διάφορα σχέδια τους κουραμπιέδες μας και ψήνουμε στους 170 για 20 λεπτά. Προσοχή να μη καούν…. λόγω του χρώματος που έχουν δεν το καταλαβαίνετε..!! το πολύ 20 λεπτά!!!
Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμοι κουραμπιέδες που θα λατρέψετε!
Οταν βγούν τους αφήνουμε να κρυώσουν για 1/2 ώρα.. Ετοιμάζουμε την αμυγδαλόσκονη βάζοντας στο μούλτι τα 100γρ ασπρα αμύγδαλα μαζί με το 1 κ.γλ la mia stevia εως να γίνουν σκόνη. Ψεκάζουμε τους κουραμπιέδες μας με ανθόνερο και τους πασπαλίζουμε με αμυγδαλόσκονη. Τώρα μπορούν και οι διαβητικοί να απολαύσουν το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο γλυκάκι αλλά και όσοι μέχρι χθες τους απέφευγαν λόγω της άχνης ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!