Λαχταριστά μεθυσμένα Σιροπιαστα Ινδοκαρυδα Νηστισιμα

Υλικα:

1 φαριναπ κοκκινο

1 ποτήρι καλαμποκέλαιο

1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό

2 σακουλάκια ινδική καρύδα

Για το σιρόπι:

3 ποτήρια νερό

4 ποτήρια ζάχαρη

1 φλούδα λεμονιού

2 ξυλακια κανελα

Εκτελεση:

Aνακατεύουμε το καλαμποκέλαιο με την πορτοκαλάδα και ινδική καρυδα (50γρ.) από το ένα σακουλάκι.

Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι ζυμώνοντας, να γίνει μία ζύμη μαλακή να μην κολλάει στα δάχτυλα.

Πλάθουμε μπαλάκια σε σχημα καρυδιου και τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί η λαδοκολα.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Ετοιμάζουμε το σιρόπι βραζουμε 5 λεπτα και όταν κρυώσουν τα περιχύνουμε με το καυτό σιρόπι, τα γυρίζουμε και απο τις δύο πλευρές και στη συνέχεια τα κυλάμε στην ινδική καρύδα.

Αφήνουμε να κρυώσουν. Βγαινουν 50 κομματια.Υπέροχη, εύκολη, γρήγορη και οικονομική συνταγή…

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Artemis Stamatis

Πηγή: igastronomie.blogspot.gr/

Close