Υλικά
μέτριες πατάτες όσες χρειάζεστε
1 κ. σούπας ελαιόλαδο ανά πατάτα
1 κ. σούπας μουστάρδα
1 κ. σούπας μέλι
1 λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
Πώς θα το φτιάξουμε…
Καθαρίζουμε τις πατάτες.
Παίρνουμε μία μία πατάτα και την βάζουμε πάνω στον πάγκο μας.
Τοποθετούμε ένα ξύλο κοπής δίπλα στην πατάτα έτσι ώστε να την ακουμπάει.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και με το χερούλι μιας ξύλινης κουτάλας αντί για το ξύλο κοπής. Τοποθετούμε το μαχαίρι μας έτσι ώστε να βρίσκεται πάνω από το ξύλο κοπής και κόβουμε την πατάτα σε φέτες
Το ξύλο θα μας εμποδίσει να φύγει το μαχαίρι μας μέχρι κάτω και να καταστρέψει την πατάτα κόβοντάς την στην μέση.
Σ΄ένα μπλέντερ χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε τις πατάτες. Τις πασαλείβουμε καλά, βάζουμε λίγο νερό στα ταψί μας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς C μέχρι να ροδίσουν.
Ria Lampropoulou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.ιδέα από Cook Eat Up!
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα