Πουγκάκια πίτσας ετοιμα σε 10 λεπτά!
Υλικά
ζυμάρι πίτσας 450 γρ. περίπου
6 κ.σ. σάλτσα μαρινάρα
6 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε μικρά κομμάτια
90 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε μικρά κυβάκια
30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
1 αυγό
10 ml. γάλα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Αριθμός ατόμων: 4 άτομα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς C.
Ανοίγουμε με έναν πλάστη την ζύμη ώστε να γίνει αρκετά λεπτή. Την κόβουμε σε 8 τετράγωνα κομμάτια.
Αν θέλουμε να φτιάξουμε τη δική μας ζύμη για πίτσα τη συνταγή θα τη βρούμε εδώ.
Βάζουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα κομμάτια της ζύμης.
Σε ένα μπολάκι αναμιγνύουμε τη σάλτσα, τη γαλοπούλα και τα τυριά.Αν θέλουμε να φτιάξουμε τη δική μας σάλτσα μαρινάρας τη συνταγή θα τη βρούμε εδω.
Παίρνουμε μια κουταλιά από το μείγμα και την βάζουμε στο κέντρο του κομματιού της ζύμης. Κλείνουμε τη ζύμη ώστε να δημιουργήσουμε ένα πουγκάκι.Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για τα υπόλοιπα πουγκάκια.
Σε ένα μικρό μπολάκι χτυπάμε το αυγό με το γάλα. Παίρνουμε από το μίγμα και αλείφουμε το κάθε πουγκάκι.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν για περίπου 20 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες