Χοιρινά σνίτσελ γεμιστά με σάλτσα μελιού και μουστάρδας

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ!!

4 χοιρινά σνίτσελ
8 φέτες μπέικον
4 φέτες τυρί κεφαλογραβιερα
4 μεγάλες φέτες τομάτες
1 πιπεριά αν θέλετε!!

Για την σάλτσα

1/2 Λίτρο νερό
1 κνορ κοτόπουλου
2 κουτ σούπας μουστάρδα καλή
1 κουτάλια σούπας μέλι
2 κουτ σούπας κορν φλάουρ..!!
1 κρεμμύδι!!

Εκτέλεση

Πρώτα βάλτε σε ενα κατσαρολακι το νερό με την κνορ.. προσθέστε το μέλι την μουστάρδα το κορν- φλάουρ κ μόλις πάρει βράσει αποσύρετε από την φωτιά!!

Γεμίστε τα σνίτσελ κλείστε τα με οδοντογλυφιδες στα πλαϊνά τους και περάστε τα από το τηγάνι να τσιγαριστούν και βάλτε σε ένα πυρέξ!!Στο ίδιο λάδι τσιγαρίστε κ το κρεμμύδι και βάλτε και αυτό στο πυρέξ!!Ρίξτε και την σάλτσα μέσα και ψήστε το φαγητό στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να γίνει το φαγητό..Τελος στραγγίστε την σάλτσα και κόψτε την στο μπλέντερ..ρίξτε επάνω στο κρέας την σάλτσα και συνοδεύεται με ρύζι άγριο η πουρέ καρότου η πατάτες τηγανίτες!!

Η συνταγη είναι από την κλειστη ομαδα στο facebook: “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” της κ. Gogo SamiouΧοιρινά σνίτσελ γεμιστά με σάλτσα μελιού και μουστάρδας

 

Close