Χταπόδι με σάλτσα από μουστάρδα

Μία εντελώς αλλιώτικη συνταγή για χταπόδι που αξίζει να δοκιμάσετε.

χταποδι

 

Συστατικά:

1 κιλό χταπόδι
6 κουτ μουστάρδα
1/2 λίτρο κρέμα γάλακτος
χυμός 1 λεμονιού
τζίντζερ τριμμένο
μαύρο πιπέρι
πράσινο πιπέρι
πάπρικα
Οδηγίες:

Κόβετε το χταπόδι, το τυλίγετε με τη μουστάρδα, το κλείνετε σε ασημόχαρτο και το ψήνετε σε χαμηλή φωτιά επί 1 1/2 ώρα.
Πετάτε τη σάλτσα, το καθαρίζετε από την πέτσα του και το περιχύνετε με την κρέμα που έχετε χτυπήσει με λίγο νερό, το χυμό του λεμονιού και τα πιπέρια.
Το ψήνετε σε δυνατό φούρνο για 15-20 λεπτά.
Σερβίρετε αμέσως.

gourmed

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close